Cikkünk nyomán. Elf Bar. A legális dohánytermék gyártók és magyarországi forgalmazóik elleneznek minden illegális forrásból származó és minden fiatalokat célzó értékesítést

Kedves eszakhirnok.hu szerkesztőség,

Ezúton szeretnénk egy iparági forrásunk kiegészítését közvetíteni az Elf Barról szóló cikkükhöz (cikk link). A szövegben foglaltak az olvasók számára is fontosak lehetnek a tájékozódás szempontjából.

Előre is köszönjük, ha esetleg frissítik cikküket az alábbiakkal:

A legális dohánytermék gyártók és magyarországi forgalmazóik elleneznek minden illegális forrásból származó és minden fiatalokat célzó értékesítést. Magyarországon legálisan 18 év alattiak nem vehetnek dohánytermékeket, sem e-cigarettákat, sem ízesített e-cigarettát. Az ismert gyártók ellenőrzött termékei kizárólag legálisan trafikokban kaphatóak. Az illegális termékek és értékesítési csatornák, valamint a 18 éven aluliaknak történő forgalmazás ellen egyértelműen kiáll az iparág.

 

A ellenőrzötten és tudományos bizonyítékokkal alátámasztottan alacsonyabb károsanyag kibocsátású, kizárólag felnőtt dohányosoknak szóló termékek ezzel a jelenséggel semmiképpen nem keverendőek össze. Különös hangsúllyal mutatunk rá arra, hogy a hevített dohánytermékek és kiegészítő termékeik csak azt követően kerülhetnek Magyarországon forgalomba, hogy azok műszaki és tudományos dokumentációját, összetevőit és adalékanyagait a Nemzeti Népegészségügyi Központ megvizsgálja, és e termékek forgalmazását jóváhagyja. Az illegális forrásból beszerezhető ízesített e-cigaretták ilyen szűrőn nem mennek keresztül.

Amennyiben kérdés merülne fel, forduljanak hozzánk bizalommal!

Üdv,

KONDACS MIHÁLY
ACCOUNT EXECUTIVE
tel: +36203855236
email: mihaly.kondacs@uniomedia.com