A Pxxxxhub mintájára húzták fel a saját tablójukat….

Az idei versenyt látatlanban is a veszprémi Vetési Albert Gimnázium 12/B osztálya nyerte, a Promotions szemléje szerint ők ugyanis mertek akkorát álmodni, hogy a legnépszerűbb pornóoldal, a Pornhub mintájára húzták fel a saját tablójukat. Ebben a cikkben meg is lehet tekinteni, hogy néz ki pontosan a végeredmény.

Ahogy a cikk írja, a tabló az oldal „Pornósztárok” c. rovatának mintájára épült fel, a diákok fotói mellett még a hitelesített profilt jelképező kék pipák és a rangsorolást jelző ikonok is megtalálhatók. A diákok mellett pedig természetesen ott vannak az őket 2017 és 2022 között tanító pedagógusok is, ők a „Még több” rovat helyét foglalják el.

A Promotions cikkét még szombaton publikálták, ám azóta történt pár fejlemény a történetben. A hírt eredetileg szállító 82nullanulla című regionális portál hétfőn egy frissítést adott ki. Ebben azt írják, a gimnázium intézményvezetője levélben kereste meg szerkesztőséget azzal, hogy a tablót ihlető grafika eredete csak cikk megjelenése után vált ismertté a tantestületben, és amikor felismerték, hogy mivel van dolguk, a fotót eltávolították az iskola honlapjáról, a tablót pedig azóta is zárt helyen tárolják.