Skip to content

Habony Árpád ismét Toszkánában szeli a habokat

Habony Árpád ismét Toszkánában szeli a habokat

Vitorlásversenyen vesz részt a miniszterelnök nem hivatalos tanácsadójaként ismertté vált Habony.

Úgy néz ki, Habony Árpád idén is egy toszkánai vitorlásversenyen piheni ki az izgalmakat – írta meg a 444.hu. A cikk szerint a 11 méter hosszú Black Battalion nevű vitorlás szerdán indult el a toszkánai Marina di Scarlino kikötőből, hogy részt vegyen a Swan Tuscany Challenge-en. A miniszterelnök nem hivatalos tanácsadójaként ismertté vált Habony egy pillanatra fel is tűnik az első napról készült videón:

Az előzetes összesített eredmény szerint a Habony-csapat az első nap 13 ponttal a legutolsó helyen végzett a Clubswan 36-os osztályban, de szombatig még javíthatnak. A szerdai nap második futamán például már sikerült megelőzniük a német GODDESS csapatát.

Habony Áprád a verseny oldala szerint a kormányosi feladatokat látja el.

Habony tavaly nyáron is részt vett egy hasonló versenyen, amin bérelt hajót használtak. Feltételezhető, hogy ez most is így van.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük