Pataki Ági: Éveken át össze-vissza szedegettem mindenféle vitaminokat

„A kor előrehaladtával a genetikának egyre kisebb a szerepe, rájöttem, hogy nekem is jobban kell figyelnem a táplálkozásomra és az életmódomra – mondja a hetvenen éppen túl. – Éveken át össze-vissza szedegettem mindenféle vitaminokat, amiket éppen valaki ajánlott, jónak tartott, és amit ki akartam próbálni, kerestem a legjobb és a legkényelmesebb megoldást.”

Ági fő célja az volt, hogy az egészség és a szépség egyensúlyára figyeljen, és ne csak kívülről ápolja magát, hanem belülről is („így maradhatsz vonzó, izgalmas, így leszel képes uralni az időt”), de legalább olyan fontos volt a kényelem is. Ne kelljen mindennap a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok és mikrotápanyagok arányán és adagolásán gondolkoznia, csak legyen meg a megfelelő dózis, amit bizalommal bevehet.

„Kicsit úgy voltam vele, mint az öltözködéssel. A ruhatáram is olyan, hogy minden mindenhez illik, csukott szemmel is ki tudok emelni valamit a szekrényemből, az működni fog – mondja Ági. – De ehhez kellett egy szakember, akire rábízhatom magam.”https://forbes.hu/napi-cimlap/pataki-agi-gal-vitamin-titok/?utm_source=Forbes+Espresso+h%C3%ADrlev%C3%A9l&utm_campaign=8d4795af8d-EMAIL_CAMPAIGN_5_19_2021_13_48_COPY_07&utm_medium=email&utm_term=0_5d6f550842-8d4795af8d-56945581&ct=t(N_COPY_07)