Exkluzív. Elegáns polgári ingatlan eladó, Miskolcon a NÉPKERTBEN! Kissé túlárazva?

Exkluzív ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, vállalkozás székhelyének is kiválóan alkalmas. Miskolc belvárosában található Népkert, a város harmadik legnagyobb parkja, a belvárost tekintve viszont a legnagyobb összefüggő zöld területtel. Reprezentatív villák és szép lakóházak különleges, elegáns lakónegyedet alkotva. A villanegyed klasszicista épületei ma is a régi korokat felelevenítik és emelik Miskolc hangulatát. A villa duplakomfortos, kiváló műszaki és esztétikai állapotú, jelenleg lakott. A FŐÉPÜLET területe 185 nm. 2020- ban teljes felújítás esett át.
Falazata: 50 cm széles és 7 cm szigetelést is kapott. Fűtése, elektromos.
A tulajdonosok igényes, kifinomult ízléssel jelenítik meg az 1930-as évekre jellemző, építészet és az iparművészet jelentős fordulatait.
A klasszikus és a merész, modern formák ötvözete ez, melynek legfőbb jellemzői az egyszerű vonalvezetés, az erős és tiszta színvilág. Egyszerre funkcionális és rendkívül elegáns stílusú. Impozáns külseje hangulatos, átgondolt tereket rejt.
A fedett terasz a külső grillkonyhával a villa épület meghosszabbítása. Értékes, praktikus és jól használható. Kiválóan alkalmas társas összejövetelekre, grillesekre. A főépület mellett egy 75 nm különálló lakrész is található, amely jelenleg szépségszalonként üzemel. Vendégházként is használható. Zárt garázs, automata kapuval. A Népkert, Miskolc város patinás városrésze, jól megközelíthető, nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Itt található továbbá Miskolc fő sportközpontja a Miskolc Városi Szabadidőközpont, mely magába foglalja a sportcsarnokot, a jégcsarnokot és a műjégpályát. Korházak, hotelek, éttermek a közelben. AJÁNLOM*Igényes, polgári stílust értékelni tudó családoknak, vagy vállalkozások számára akár cégképviseletnek, ügyfélfogadásra. Hitellel kapcsolatban munkatársunk, készséggel tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

ingatlanbazar.hu