72 milliós követőtábor! David Beckham az Instagram-fiókját egy harkivi szülészeti klinika vezetőjének adta teljes 24 órára

David Beckham például addig ment, hogy az Instagram-fiókját egy harkivi szülészeti klinika vezetőjének adta teljes 24 órára. Irina, a doktornő Beckham gesztusa által egészen testközeli élményt adott át az egykori futballista igencsak népes, közel 72 milliós követőtáborának, és mindenki másnak, aki az oldalra tévedt. A híresség aktivitása révén másodpercek alatt egy, a föld alá kényszerült szülészeten találhatta magát a felhasználó, ahol – bár a támadó erők fent épp pusztítanak – mégis új élet születik.

A posztolást pedig sok esetben még ennél is konkrétabb segítségre lehet váltani. Rögtön eszünkbe juthat az elmúlt hetek egyik adományozói sikersztorija, amely a Mila Kunis-Ashton Kutcher házaspártól indult ki. Ők egy rövid, velős videóban nemcsak felvázolták a háborús helyzetet, hanem személyessé is tették – Mila Kunis ukrán gyökereivel –, sőt másokat is cselekvésre bírtak, így az Ukrajnát segítő kezdeményezésük ma már több mint 30 millió dollárnál jár. Hogy ez össze jött-e volna a közösségi média kiiktatásával is? Nem kizárt, de az biztos, hogy sokkal nehezebb lett volna.