Miskolc. Dubai-ban a polgi. Mennyibe kerül ez az adófizetőknek? Csak arra válaszolt a Városháza ami akart…
Észak, Hírnök márc. 25., P 11:48 (1 nappal ezelőtt)
Tisztelt Sajtó! Munkás Levelező úgy tudják, hogy Dubai-ba utazik a polgármester és népes kísérete. Mennyibe kerül ez az adófizetőknek? 

Sajtó és Kommunikáció

12:22 (4 órával ezelőtt)
címzett: én

Tisztelt Pusztai László!

 

Érdeklődésére küldjük a válaszunkat:

 

Miskolc polgármestere meghívást kapott Abdulla A. Al Salehtől, az Egyesült Arab Emírségek Gazdasági Minisztériumának államtitkárától arra a Nemzetközi Befektetői Konferenciára, amely az Emírségekben megrendezett világkiállítás zárórendezvénye lesz.

A rendezvény külföldi tőkebefektetések témájával foglalkozó workshopjának fókuszában a COVID járvány okozta új gazdasági helyzet, így a beszállítói láncok lerövidülése és az ellátás biztonságának garantálása érdekében megjelenő befektetői igények kezelése áll.
Mivel minden új befektetésért kiélezett küzdelem zajlik a különböző országok és helyszínek között, ezért fontos, hogy Miskolc szakemberei is megismerjék a legújabb elvárásokat, trendeket és technikákat.

Miskolc mindig is aktív résztvevője volt a nemzetközi befektetői kiállításoknak (pl. Expo Real, MIPIM). Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban több befektető is Miskolcon kezdte meg a beruházását, ez nem jelenti azt, hogy hátra dőlhetünk. Fontos, hogy megismerjük a legújabb irányokat és megismerjük azokat a szakértőket, akik segíthetnek abban, hogy legyünk még eredményesebbek a nemzetközi versenyben.

Fotó: Archív