MZP. NEM GÚNYOLÓDUNK SEM A KRUMPLIN, SEM A CSIRKEFARHÁTON

NEM GÚNYOLÓDUNK SEM A KRUMPLIN, SEM A CSIRKEFARHÁTON
És nem gúnyolódunk azokon az embereken sem, akiknek a szavazatát a Fidesz ingyenkrumplival és befagyasztott árú csirkefarháttal szeretné megszerezni.
A kormányzati sikerpropagadán gúnyolódunk, ami óriási jóléletet hazudik, miközben az emberek jövedelmét elviszi az áremelkedés, miközben tömegek hagyják el az egészségügyi és a pedagógusi pályát, miközben százezrek vannak rászorulva az ingyenkrumplira vagy éppen arra a pár forintra, ami a csirkefarhát árának a rögzítése után a zsebükben marad.
Tizenkét év tragikus szociálpolitikája és gazdaságpolitikája fejeződik ki abban, hogy ingyenkrumplival és csirkefarháttal akarnak választást nyerni. Gúnyolódunk, mert leleplező. De nagyon dühösek is vagyunk. És megvan bennünk az elszántság, hogy véget vessünk ennek.
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Tizenkét év tragikus szociálpolitikája és gazdaságpolitikája fejezÅdik ki abban, hogy ingyenkrumplival és csirkefarháttal akarnak választást nyerni. EGYSÉGBEN MAGYARORSZÁGÉRT EJOBBIK MASEA ML LMP AORSZ”