„Nem volna kötelező arról értekezni, hogy Orbán Viktort Grazban kezeli a pszichológusa, már csak azért se, mert valószínűleg épp az a mi balsorsunk egyik oka, hogy nem kezelik sem ott, sem máshol. Nem súlyosabb rágalom, mint hogy Vona Gábor muszlim terroristákkal szervezkedik törökfürdőkben, de nem is elegáns. Különben is snassz dolog bárkit azzal támadni, hogy pszichológushoz jár, ez páciensszégyenítés, kirekesztés és korszerűtlen. Ahogy az egész ember az, fennen hirdetett hitével, hanghordozásával, atavisztikus szaporaságával.”
„…eszközei a jól fésült értelmiségiek számára visszatetszőek, idegenek. Viszont nemcsak ők utálják ám Orbánt és rendszerét. Elég belehallgatni a fodrásznál, villamoson, taxiban, kommentekben, kínai büfékben. Ott Graz a téma és a tolvajokkal kapcsolatos vérszomjas fantáziák (…)
Na ők azok a bizonytalanok, akiket annyira keres az ellenzék tíz éve. „
És megnyugtató szép szavak T. Előfizetőink részére egy olyan rendszerről, ahol az sem katasztrófa, ha a miniszterelnök egy kicsikét zizi. Ellentétben a mostanival, ahol nagyon zizi, viszont mindenben muszáj, hogy igaza legyen.