Skip to content

Jegygyűrű nélkül jelent meg Jakab Péter, miután a kormánymédia a megromlott házasságáról cikkezett

Jegygyűrű nélkül jelent meg Jakab Péter, miután a kormánymédia a megromlott házasságáról cikkezett

A Blikk szúrta ki, hogy nem viselt jegygyűrűt Jakab Péter egy négy nappal ezelőtti tévéinterjúban. Ez kizárólag azért érdekes, mert a kormánysajtó november óta kitartóan igyekszik befeketíteni az ellenzéki politikus magánéletét.

A Jobbik elnöke négy napja jegygyűrű nélkül érkezett az ATV Start vendégeként a műsorba – vette észre a Blikk. Miután Jakab Péter december végén még gyűrűvel a kezén pózolt egy fotón, a lap megkérdezte a politikust, hogy jelent-e bármit, hogy nem viselte az interjúban a házassági ékszert. Jakab röviden annyit felelt, hogy „magánügy”, és ha majd lesz közlendője arról, hogy miért nem volt rajta a gyűrű, akkor közölni fogja.

A Blikk azért is figyelhetett fel a gyűrű hiányára, mert az ellenzéki politikust azzal ostromolja a kormánysajtó, hogy tönkrement a házassága. Többek között olyan hírek láttak napvilágot, hogy Jakab már nem él a feleségével, hanem élettársa van. Ezt novemberben maga Jakab cáfolta a Facebook-oldalán, megemlítve, hogy a nő, akivel hírbe hozták, a kabinetfőnöke, és közölte: a híresztelések miatt perelni fog.

„Múlt héten leírták, hogy másnak adom ki a lakásomat, amit az Országgyűlés Hivatala bérel nekem. Perelek. Aztán leírták, hogy ingatlanbirodalmam van, mert a rokonaim lakásban laknak, és nem az utcán. Perelek. Ma leírják, hogy élettársam van, mert együtt jövök ki meg be egy lakásból egy nővel. A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg. Perelek. Megint”- írta két hónapja a politikus.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



11 Comments

  1. Névtelen
    2022.01.08. 21:46

    havi 6 millió adófizetői pénzből csak elmagyarázza nekem, hogy mikor kapom meg a túlóráim ellenértékét.

    2
    8
    • Névtelen
      2022.01.09. 07:02

      Megnyert ő már pár sajtópert a „havi hatmilliózás”miatt,de csak utánozzátok tovább a gazdit…

      10
      3
    • Névtelen
      2022.01.09. 07:42

      Mi köze Jakabnak a te túlóra pénzedhez b+? Kérdezd meg a munkáltatódat, hogy miért nem fizetnek! Micsoda s.ggfejek vannak!

      10
      3
  2. Névtelen
    2022.01.09. 00:18

    Mi a hasonlóság Jakab meg a villamos között? Hogy az agyhalottak meg a lumpenek egyikről sem akarnak leszállni.

    12
    2
  3. Névtelen
    2022.01.09. 07:49

    Mi köze Jakabnak a te túlóra pénzedhez b+? Kérdezd meg a munkáltatódat, hogy miért nem fizetnek! Micsoda s.ggfejek vannak!

    2
    2
  4. Névtelen
    2022.01.09. 11:36

    Lehet, hogy a sajtóval szemben majd megnyeri, de a feleségénél elvesztette ezt helyreigazítási pert.
    Hogy tudta elhagyni ezt a szép családot azért a bányarémért????

  5. Anonimus
    2022.01.10. 07:41

    Egy vak hangot nem hallottam a nagyon független és nagyon pár(t)atlan kormányközeli médiától Deutsch Tompika, Rogán Tóni, Hende Csabi házassága kapcsán. Nekem úgy tűnik, hogy ők is lecserélték a korábbi feleségüket. Van közülük kettő, aki nem is csak egyet. Velük mi a helyzet?

    6
    3
  6. Névtelen
    2022.01.10. 16:28

    Nem

    Nem lehetne olyan törvényt hozni,hogy a politikusok és ( a többi ember ) magánélete tabu? Nem csámcsogni és főleg nem politikai fölényt kovácsolni belőle? Elég már a személyeskedésekből! és ez mind a két „oldalra”
    vonatkozik!

    3
    1
    • Névtelen
      2022.01.12. 07:44

      Ehhez a fegyverhez akkor szokott nyúlni az ellenfél, amikor valaki megengedi magának, hogy a másik magánéletében turkáljon. jakab Péter a fidesz székházra vetítve mutogatta Borkai Zsolt, kurválkodós , azóta lemondott fideszes polgármester fotóját, azaz turkált az ellenfél magánéletében.
      Hát, visszakapta a kölcsönt.

      • Névtelen
        2022.01.12. 08:18

        Te miről beszélsz félbolond?Jakab forgatott borkairól kokózós kurvázós pornóvideót vagy ő és SAJÁT társasága csinálta?Ezt összehasonlítani azzal, hogy a kormánypárt magánnyomozókat meg pegazust állít ellenzéki emberekre az enye aránytévesztés és akkor még finoman fogalmaztam.

        1
        1
  7. Névtelen
    2022.01.12. 12:30

    NINCS RAJTA FÜSTSZŰRŐS SAPKA SEM . . .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük