Skip to content

Megáldotta a pápa az Operettszínház zaklatás eltussolásával vádolt igazgatóját

Megáldotta a pápa az Operettszínház zaklatás eltussolásával vádolt igazgatóját

Pápai áldást az interneten keresztül, néhány adat megadásával, 18 euróért lehet igényelni Őszentségétől.

»Őszentsége Ferenc pápa szívből adja apostoli áldását Kiss-B. Atilla életére, kérve számára a mennyei kegyelmek bőséges kiáradását és a Boldogságos Szűz Mária folytonos anyai pártfogását (Vatikán Város 2021 novemberében).« Kívánom, hogy ez a szentatyai áldás az Ön családja, az Operettszínház minden művésze és dolgozója és a közönség minden ide látogató tagja számára hosszú időn keresztül közvetítse Isten jóságát és szeretetét.

Ezekkel a szavakkal közvetítette Dr. Novák István kanonok, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem rektorhelyettese Vatikánból a pápa áldását, köszöntve Kiss-B. Atillát, a Budapesti Operettszínház főigazgatóját, a modellváltásra kényszerített Színház- és Filmművészeti Egyetem újdonsült osztályvezető tanárát és az egyetemi szenátus tagját. A nagy eseményre az Operettszínház „Ave Maria” adventi gáláján került sor – derül ki a színház honlapján elérhető beszámolóból.

A színház honlapja szerint a gála „egyik apropója a hála kifejezése volt, amiért Budapest adott otthont a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak, valamint azért is, hogy a járvány idején is kaptunk és kapunk erőt mindannyian Istentől”. Kiss-B. Atilla beszédében azt mondta: „Egy nehéz, megpróbáltatásokkal teli év végéhez közeledünk. Egyre kevesebb a fény, és egyre több a sötétség, amely körülvesz bennünket”, hozzátéve, hogy a sikeres munka folytatásához Isten áldására is szükség van.

Az eseményen jelen volt még Horváth Zoltán István kanonok-esperes, terézvárosi plébános, Illés Dávid esperes, református lelkész és Cselovszky Ferenc esperes, evangélikus lelkész, akik megáldották az Operettszínház épületét, társulatát, munkatársait és nézőit. Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija levélben küldött áldást.

Továbbra is vizsgálat zajlik azzal kapcsolatban, hogy több áldozat állítása szerint a Budapesti Operettszínház igazgatója eltussolta a zaklatási ügyeket. Az is kiderült, hogy a színház törvényt sértett a zaklatásvád kivizsgálásakor, mivel a vonatkozó törvény ellenére nem értesítették a panaszost arról, hogyan intézik a vádjai kivizsgálását. Megírtuk azt is, az ügyben zajló egyik tárgyaláson elhangzott, hogy a zaklatással megvádolt egykori ügyvezető és Kiss-B. Atilla egy közvetlen munkatársuk szerint maguk keresték meg őt a majdani vizsgálat szerint, holott az áldozatot képviselő jogász szerint elfogadhatatlan, hogy a bepanaszolt „afféle szervezőként” járjon el a saját vizsgálatában. Megírtuk egyúttal azt is:

még az ügy kivizsgálását végző cég is elismeri, hogy meg sem hallgatták az áldozatot, mielőtt lezárták a vizsgálatot.https://hvg.hu/elet/20211201_Operettszinhaz_zaklatas_kiss_b_atilla_papa_aldas               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.4 Comments

 1. Mahir Kara
  2021.12.02. - 08:34

  “Testvér segítsd a lebukottakat”!

 2. Névtelen
  2021.12.02. - 08:49

  Ugyan olyan keresztény, mint a pedofil papok . . .

 3. Névtelen
  2021.12.02. - 15:39

  Spirituálisan bűnbocsánatot kapott Krisztus nevében a Rákóczi terétől Miskolcnak, mivel ide tartozik a Vatikán a Hunnia filmekkel együtt, amelyeket feldolgoztak és ismételtek folyamatosan. Így az egész világ egy testvériség, gumibábokkal, árnyékokkal, állatokkal, zöldségekkel, lelkeivel Romániának, mint tisztátalan lelkekkel, démonokkal, sátánkával és az összes népével, mint sötétség népeivel, melyek tisztulnak szappantisztító sorozataiban Romániának. Egyedül az emberek tehettek mindenről, ami bennük nem volt természetes.

 4. Névtelen
  2021.12.02. - 16:35

  18 euróért bármit!
  https://thumbs.dreamstime.com/b/emoji-holy-shit-smiley-face-vector-illustration-70223364.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Északhírnök