Skip to content

Varga Judit gendervonatán nincsen fék

Varga Judit gendervonatán nincsen fék

Németország elesett!? – kérdezte Facebook-oldalán az igazságügyi miniszter, mert „az LMBTQ-propaganda Németországot is ledöntötte a lábáról.”

Összeállt az új német kormány, a közlekedésilámpa-koalícióval együtt pedig Varga Judit aggodalma is menetrendszerűen érkezett: az igazságügyi miniszter az Olaf Scholz kancellár felügyelete alatt összeálló zöld-szociáldemokrata-szabaddemokrata vezetés LMBTQ-politikájával kapcsolatban fejtette ki a gondolatait a közösségi oldalán.

„Németország elesett!?” – tételmondattal fémjelezve Varga azt írta, a németeknél „ötödik sebességbe kapcsolt a gender-őrület”, ahogy kirajzolódott az új kormány politikája. A miniszter szerint a pártok „ösztönözni fogják az LMBTQ-lobbit”, a nemkiegyenlítő műtéteket adóbevételekből finanszíroznák, és szorgalmaznák a szivárványcsaládok és a melegházasságok elfogadását is az EU-ban.

Varga úgy látja, hogy „az LMBTQ-propaganda Németországot is ledöntötte a lábáról”, éppen ezért nagy szükség van a közép-európai régióra, amelynek országai „a keresztény értékek és a józan ész mentén védik a jövő generációit a woke forradalmától”.               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.9 Comments

 1. névtelen
  2021.11.27. - 23:44

  Meg is látszik Vargán, a vér nem válik vízzé!
  Tudom a papa tajivót is csinált! Ettől nagyobb baromságot még nem nyilatkozott ez a jó asszony!
  Na ilyenek miatt sem engedi a fidesz az ügynök akták nyilvánosságra hozását!

  10
  1
  • Névtelen
   2021.11.28. - 09:18

   félsz mi, hogy kijössz a fedésből

 2. Mahir Kara
  2021.11.28. - 07:41

  „Azoknak a barbárságoknak és elvetemült rémtetteknek, amelyeket az úgynevezett keresztény fajok a világ minden táján és minden nép ellen, amelyet le tudtak igázni, elkövettek, nincs párja a világtörténelem semmilyen korszakában, semmilyen fajnál, bármilyen vad és műveletlen, könyörtelen és szemérmetlen is volt az”. A holland gyarmati gazdálkodás története — és Hollandia a XVI. Század tőkés mintanemzete volt— „az árulás, megvesztegetés, orgyilkosság és aljasság felülmúlhatatlan képét tárja elénk. Mi sem jellemzőbb, mint a celebeszi emberrabló rendszerük,

  • Névtelen
   2021.11.28. - 09:23

   “Ha a múltban elkövetett népirtások gondolunk, akkor valószínűleg nem a napjainkban leginkább a söreiről híres Belgium fog eszünkbe jutni elsőre. Pedig a kis nyugat-európai ország – és méginkább annak néhai uralkodója, II. Lipót – nevéhez kötődik a gyarmatosítások történetének egyik legsötétebb fejezete: Kongó brutális kizsákmányolása….A bevételek lehető legnagyobb kiaknázása érdekében II. Lipót elrendelte azt is, hogy a Szabadállam valamennyi lakója meghatározott mértékű beszolgáltatási kötelezettséggel tartozik, jellemzően elefántcsontban, gumiban, aranyban vagy egyéb nyersanyagban. Aki pedig nem teljesítette az előírt kvótát, kegyetlen büntetésre számíthatott. Akár egyetlen mulasztásért is kéz- vagy láblevágás járt, és ha valakinek szüksége volt mindkét kezére az általa végzett munkához, akkor Lipót emberei a csonkítást az illető feleségén vagy gyermekein hajtották végre.”

 3. Névtelen
  2021.11.28. - 08:08

  Pöcsöslány lmbtq-zik?Bájos.

  • Névtelen
   2021.11.28. - 09:16

   ja,ja
   Te kontroláltad a pöcsét.

   aztán szültél 3 gyereket, mert az EU megengedte

   2
   3
   • Névtelen
    2021.11.28. - 11:00

    Én csak az ádámcsutkából gondoltam…Ma egy ilyen műtét megvan egy délután alatt…:):):)

   • Névtelen
    2021.11.29. - 06:42

    Dekázik mint a fiúk

 4. Névtelen
  2021.11.29. - 08:37

  Varga papa csak azért állt kötélnek, hogy belülről tudja bomlasztani a rendszert. . .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Északhírnök