Skip to content

Márki-Zay: A Fidesz érdeke lehet, hogy Gattyán György is induljon 2022-ben

Márki-Zay: A Fidesz érdeke lehet, hogy Gattyán György is induljon 2022-ben

A miniszterelnök-jelölt Márki-Zay Péter szerint egy új erő megjelenése csak megosztja az ellenzéki szavazókat.

„Lehet, hogy Gattyán György őszintén hisz a harmadik út lehetőségében, de az is lehet, hogy ezek mögött a kezdeményezések mögött a Fidesz áll” – mondta az RTL Híradónak Márki-Zay Péter. Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje azután nyilatkozott így, hogy a milliárdos Gattyán Friderikusz Sándor podcastjában azt vetítette előre, hogy párttá alakítaná a mozgalmát és elindulna a 2022-es parlamenti választáson.

Márki-Zay Péter úgy látja, hogy a szavazatok megosztása a Fidesz érdeke. Hozzátette, az, aki az előválasztás után jelentkezik, mindenféle legitimitás és múlt nélkül, az óhatatlan, hogy az ellenzéki szavazók megosztására törekszik. Azt is mondta, számít rá, hogy a választások előtt még biztosan alakulnak majd hasonló kezdeményezések, de reméli, hogy ezek a fideszes szavazókat fogják megosztani.

Gattyán György esetleges indulását úgy kommentálták az ellenzéki pártok (a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és Párbeszéd) az RTL Klubnak, hogy „az egységes ellenzék a Fidesz leváltására készül, más politikai akciókkal, bejelentésekkel nem foglalkozik”.

Friderikusz Sándor Gattyán Györggyel készített beszélgetése még nem jelent meg, az interjút csütörtökön közli a műsorvezető YouTube-csatornája. Egy előzetes viszont már most is elérhető, és ebben beszélt arról a milliárdos, hogy kutatásokat végeztetett, melyek alapján úgy látja, akár nyerhet is. Ezt arra alapozta, hogy sokak szerint „mindegy, hogy ki, csak ne a két múlt közül kelljen választani”.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



7 Comments

  1. Mahir Kara
    2021.11.25. 08:54

    A levetett női gatyán gazdagodott! Vállalkozó, aljas, mindenre képes, alkalmas!

    • Névtelen
      2021.11.25. 12:17

      akárcsak MZP

      • Névtelen
        2021.11.26. 13:33

        Hát itt MZP szenzációsan jól sikerült

        (ennyit a nyelvöltögetős ,pelenkadobós szoftverekről 😁😂🤣😂)

        https://kontra.hu/hogyan-neznenek-ki-az-ellenzeki-politikusok-ha-megvaltoztatnak-a-nemuket?fbclid=IwAR3kcbirCJTJYxwU-5OUU94oUyGwir0Kz64WY65C4zSFGKOc-qdP1MWsvTw

        • Névtelen
          2021.11.27. 12:53

          eszerint a nyelvöltögetés az szoftverhiba?
          roma fatál error

  2. Névtelen
    2021.11.26. 08:37

    Gattyán annak idején pár barátjával összeállt és kitalálták a LiveJasmine-t, ugye. Az első évben nem annyira működött a dolog, ezért kiszállt az egyik barátja a dologból. A másik jelzálogot vett fel. De még mindig nem ütött be a siker. Ezért ő is kiugrott a cégből. Majd Gattyán apja is hitelt vett fel a házukra, mert Gyuri kitartott, és a harmadik évben beindult a buli.

    Azért tartott ki, mert volt mellette egy szcientológiához hasonló, arra épülő szekta. Akikben annyira bízott ezek után Gyuri, hogy a későbbiekben megvette nekik a Hotel Normafát, ahol a cég dolgozóinak kötelező, ott alvós továbbképzéseken kellett részt venniük. Csak akkor kaphattál fizetésemelést, ha sikeresen levizsgáztál a feladatokból.

    Többek között fel kellett venned olyan testhezálló ruhát, amiben úgy néztél ki, mintha meztelen lennél, fel kellett menned egy színpadra és ott kellett vonaglanod, hogy azt lássák lent, te teljesen el vagy lazulva, és így engeded el magad, ezzel is bizonyítva a cég iránti lojalitásod. Vagy ugyanott, ugyanabban a ruhában szembe kellett állnod egy kollégáddal és ki kellett találnod, mire gondol.

    Komoly agymosás, de Gyuri hisz ezekben, mert szerinte ezért sikeres. Igaz, hogy nagyjából minden más projektje eddig elbukott.

    De a LiveJasmine sokat termel.

    És most talán van esélye visszakapni az államtól a túszul ejtett pénzét is. Ha kellően összezavarja a sorokat.

  3. Névtelen
    2021.11.26. 13:17

    A szexkamerákon és online jósláson meggazdagodott Gattyán György a héten jelentette be, hogy mozgalmával indulna a 2022-es választásokon, mert elmondása szerint egy felmérésből azt olvasta ki, hogy lenne rá igény. A Válaszonline most arról ír, hogy

    Gattyán György cége 900 milliót kapott egy NER-es tőkealaptól.

  4. Névtelen
    2021.11.26. 13:18

    Nagyon elégedetlen lehet a rendszerrel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük