Gattyán. Nemcsak az erotika, de az online jósda és az ezoterikus tartalom is szépen termel

Gattyán György el akar indulni a 2022-es választásokon

Gattyán György pártot alapítana a mozgalmából és indulna a 2022-es országgyűlési választásokon – ezt a vállalkozó mondta el Friderikusz Sándor podcast műsorában, amelyről kedden jelent meg egy előzetes a YouTube-on.

Az üzletember úgy véli, jó esélyei vannak. Gattyán elmondta, végeztek egy kutatást arról, hogy az emberek milyen mértékben akarnak változást Magyarországon, a válaszok többsége szerint az embereknek mindegy, ki jön, csak „ne a két múlt közül kelljen választani”. Az üzletember hozzátette: biztos, hogy érdekeket sérthet, de úgy gondolja, hogy az ő pozíciójában valamit lépnie kell. Ebbe bele kell állni, kell, hogy legyen egy változás Magyarországon” – közölte.

Az üzletember elmondta, hogy biztos, hogy lesznek hibái a mozgalomnak, de úgy érzi, képesek lesznek felrázni a magyar társadalmat és

minimum mindenki elkezd gondolkozni azon, hogy van egy harmadik lehetőség”.

Az üzletember korábban jelentette be a Digitalizáljuk Magyarországot! nevű mozgalmát. Gattyán álláshirdetésben keresi azokat a képviselőket, akik a társai lesznek.

Állást kínálok 106 képviselőnek az ország 106 választókerületében”

– közölte.

Gattyán György az egyik leggazdagabb magyar, egészen pontosan a harmadik legtehetősebb Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor után a 100 leggazdagabb magyar című kiadvány szerint.

A vagyonát, akárcsak tavaly, most is 280 milliárd forintra becsülik. Cégcsoportjában, a Doclerben nemcsak az erotika, de az online jósda és az ezoterikus tartalom is szépen termel.