Skip to content

Az ellenzék elképedt azon, hogy hagyták lejárni a PCR-teszteket, amelyekért a családoktól 20 ezret

Az ellenzék elképedt azon, hogy hagyták lejárni a PCR-teszteket, amelyekért a családoktól 20 ezret

Több milliárd forint értékű, lejárt szavatosságú PCR-teszteket semmisítenek meg több százmillió forintért – írta kedden a Jelen hetilap, bár utóbbi információt az Országos Kórházi Főigazgatóság szerdán cáfolta, azt állítva, hogy 239 ezer forintot fizetnek a megsemmisítésért.

A Demokratikus Koalíció azt írta közleményében: „Hiába követeltük hónapokkal ezelőtt, hogy adják oda ingyen az embereknek az ő pénzükön vett teszteket, nem tették, ma pedig már tudjuk: ezeket a kormány inkább bezúzza, minthogy egyetlen egy darabot is odaadjon belőle az embereknek”. A párt most azt követeli, hogy a kormány legalább a lejárathoz közeledő PCR-teszteket tegye ingyenesen elérhetővé.

„A világ szégyene, hogy elköltünk 5 milliárd forintot Covid-tesztekre, hagyjuk, hogy lejárjanak és megsemmisítjük őket, miközben az emberek darabonként közel 20 ezer forintot költenek az ilyen tesztekre. Amíg a nyugat-európai országokban egyszer sem kell fizetni a tesztelésért, Magyarországon az emberek háromszor is fizetnek a tesztekért: fizetnek a kormány által beszerzett tesztekért, fizetnek a kormány által beszerzett tesztek megsemmisítéséért, és fizetnek azokért a tesztekért is, amikre nekik van szükségük” – írták.

A Párbeszédnél sem értik, hogy hogy fordulhatott elő, hogy ötmilliárd forint értékű vakcina lejár. A párt közleményében azt írta, hogy vizsgálják, hogy ebben az esetben nem történt-e hanyag kezelés.

Az ötmilliárd forint értékben megsemmisített PCR-tesztekről szóló híreket az Országos Kórházi Főigazgatóság először nem cáfolta ugyan, de a részletekre irányuló közérdekű adatigénylést visszautasította azzal, hogy ez veszélyeztetné az Állami Egészségügyi Tartalékot kezelő szervet a feladatellátásban. Később közölt annyit, hogy a megsemmisítés olcsóbb volt. Azzal érveltek ezen kívül, hogy a rövid idő alatt eredményt adó, így a járvány hatékonyabb kezelését biztosító gyorstesztek megjelenése visszaszorította a PCR-tesztek felhasználási mennyiségét. És mivel az egészségügyben mindig a betegbiztonság a legfontosabb szempont, éppen ezért a betegellátás során nem használható fel olyan eszköz vagy készítmény, amely lejárt szavatosságú.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



53 Comments

  1. Névtelen
    2021.11.24. 21:41

    Minősíthetetlen az a központilag szervezett korrupció, amely az elmúlt években rákos daganatként megmérgezte a magyar államot, de a pofátlan és nyílt lopások, lenyúlások, einstandolások mellett, azért a járványon nyerészkedni, ahhoz tényleg az aljasság egyik legalsó, pokoli bugyrában kell lenni. Nem tudjátok megmagyarázni – mert nem is lehet –, hogy a magyar kormány miért épp a Fidesz korábbi önkormányzati frakcióvezetőjének frissen alapított, referencia nélküli cégétől rendelt hárommilliárd (háromezer-millió) forintért Covid-teszteket és a zsíros üzlet után hogyan került ez a cég egy borsodi cigánysorra bejelentett tinédzser nevére. Ti, akik nemzetről, meg tisztességről beszéltek, ezt hogyan tűrhetitek? Ki részesült a Fideszben még ebből az üzletből? Kinek a zsebébe csúszott tovább ez a pénz? És keresztény emberként nem égeti a zsebét?
    Micsoda lélek, milyen rohadt gátlástalanság kell ahhoz, hogy még ebben is csak a bizniszt, a lenyúlható, az okosba’ megoldott bevételt lássák. Ezt nem tudja senki megmagyarázni, erre egyszerűen nincs mentség, erre nincs felmentés – egyetlen olyan személynek sem, aki részese volt az elmúlt évtized legundorítóbb korrupciójának: a Fidesz-elit halálkufárságának. Nincs felmentés sem a bíróságon, sem a Jóisten előtt. Nincs irgalom.

    19
    • Névtelen
      2021.11.25. 09:29

      Ha ezzel a hozzáállással egy buszt vezetne Orbán, vagy bármelyik tettestársa, az összes fideszes hanyatt homlok menekülne le arról, mert halálfélelme lenne. De ezek egy országot vezetnek, innen az értelmesebbje menekül el.

      11
      • Névtelen
        2021.11.25. 22:20

        30 éve rühelitek. Nem mintegy, hogy miért?
        Mikor húzol már el a volt gyarmattartó ország valamelyikébe?
        Azért adtuk át piacainkat, adtuk el az összes termelőeszközünket, hogy segélyeidet hátrahagyva lehess a Lajtán túl rabszolga. Mi nem világos?

        1
        3
      • Névtelen
        2021.11.25. 22:48

        Nincs valami jó ingatlanos szakembere Miskolcnak, pesti összeköttetéssel?

        A hirdetés teljes szövege:

        „Impozáns épület eladó az V. kerület szívében

        Tulajdonostól sürgősen eladó egy belvárosi, tehermentes utcafronttal rendelkező ingatlan, tágas belső terekkel. Villany, víz, gáz megoldva. Jó állapotú, a nyílászárók viszont cserére szorulnak (emiatt a megfelelő energetikai tanúsítvány beszerzése az új tulajdonosra vár. Az ingatlan jelenleg intézményi besorolású (DK-575), de átminősítéssel lakóingatlan is lehet. Az ingatlan lokalizációja miatt erbínebí üzemeltetésére is kiválóan alkalmas (kulcsszéfek felhelyezhetőek az utcafronti falakra).

        Közvetlen környeztében buszmegálló (9,110,112,7,5), metró (1,2,3), rovarhotel, méhlegelő és hajléktalanszálló található. Jelenleg bentlakó bérlővel eladó, de saját célra és befektetésnek is kiválóan alkalmas. Rezsiköltség fogyasztástól és kormányváltástól függő.

        Tetszőleges fekvésű (É,D,K,Ny), ugyanis az ingatlanba valahonnan mindig besüt a nap. Vezetékes hálózat korszerűsítésre szorul. Gendersemleges fürdőszoba elosztás. A jelenlegi tulajdonos megegyezés alapján 2024-ig akár vissza is bérelné az ingatlant. Az ingatlan kertkapcsolattal rendelkezik, de a kert kialakításának lehetősége az új tulajdonosra vár, ugyanis a kert jelenleg le van betonozva és parkolóként funkcionál. Ingatlanosok ne keressenek, kivéve ha baráti körből valók. Az ár irányár. Képeket privátban küldök. Bármikor szívesen bemutatom az ingatlant, akár munkaidőben is. Érdeklődés esetén, keressen bizalommal! Tisztelettel,

        Karácsony Gelgely főpolgármester”

        1
        3
        • Névtelen
          2021.11.26. 06:50

          A csicskamédia próbál vicces lenni,de csak szánalmas erőlködés a vége.Egyéb?

          8
          1
          • Névtelen
            2021.11.26. 07:07

            ez a Béc… egyszemélyben

          • Névtelen
            2021.11.26. 13:55

            „Bodnár: Ez benne van az árban. Ezt a Zsolttól tudom, ez nagyon-nagyon erőteljes és nagyon brutális, így fogalmazott, nagyon brutálisan arra lesz kiírva, akit ők akarnak.
            Befektető: Komolyan? Ez jól hangzik.
            Bodnár: Komolyan. Ez van benne. Ez is benne van.
            De itt még nem értek véget a pályázati kiírással kapcsolatos műhelytitkok, hiszen a befektetőket képviselő férfi megemlít egy vélhetően szintén eladás előtt álló Rimaszombat úti ingatlant. A beszélgetés ezen része azért rendkívül fontos, mert megtudhatjuk, hogy mekkora is az egyeztetéseken csak jutalékként emlegetett pénz mértéke. Jobb, ha itt is szó szerint idézzük az elhangzottakat.
            Befektető: De a Rimaszombat 2-ről nem beszéltünk, hogy most mennyi lenne az ára?!
            Bodnár: Jelen pillanatban 5,2 milliárd forint. Így, ahogy van. De le tud menni 5 milliárdig.
            Befektető: Igen?
            Bodnár: És ki tudják írni úgy a pályázatot, hogy te tudd megvenni.
            Befektető: Ugyanezzel a konstrukcióval?
            Bodnár: Ugyanezzel a konstrukcióval.
            Befektető: És az ár az mi? Nem tudod?
            Bodnár: Hát jelen pillanatban 5,2.
            Befektető: De úgy?!
            Bodnár: Durván 8-10 százaléka a dolognak.”

          • Névtelen
            2021.11.26. 14:35

            És?Ma is erőlködtetek egyet.

          • Névtelen
            2021.11.27. 14:10

            majd visszabéreljük ellenzéknek a szivárványos bagázst.

  2. Névtelen
    2021.11.25. 02:36

    Egy kis adalék a fidesz pénzszórásaihoz:
    https://nyugatifeny.hu/2021/11/24/videoval-kerdore-vontak-de-gyavan-eliszkolt-a-gigantikus-mutyisorozat-foszereploje-milliardok-tuntek-el-a-sullyesztoben

    • Névtelen
      2021.11.25. 22:22

      Ba+! Ezt írja a Dobrev Klára párt lapja? A Keller-Budai utód? Kopóeszköz.

      • Névtelen
        2021.11.26. 07:46

        Ilyen rossz véleménnyel vagy budai gyusziról?Akkor minek nyomjátok bele a pénzt 11 éve?

        • Névtelen
          2021.11.26. 13:57

          valakinek az ámerikai követségre is járni kell

          https://www.youtube.com/watch?v=1Zdi3Ebp1aY

          • Névtelen
            2021.11.26. 14:33

            Szóval ráparancsoltak gyuszira ő meg becsicskult?

          • Névtelen
            2021.11.27. 14:16

            szóval besétált az amcsi a csapdába. 😁😂🤣😁

            „Az amerikai politika megértéséhez el kell olvasni egy amerikai zsidó ember, jelesül Jonah Goldberg, Liberálfasizmus című, 2008.-ban kiadott könyvét. Részletesen bemutatja az amerikai „pénzhatalmi” totalitarizmus kialakulását, amelyben liberális eszmékre hivatkozva, pénzügyi eszközöket felhasználva a legbrutálisabb, legvadabb erőszakkal lépnek fel mindenkivel szemben, aki nem az ő nézeteiket támogatja, vagy egyszerűen csak nem elég meggyőzően támogatja… Nincsen barát, ellenség, szövetséges. .. Persze, a „demokrácia jegyében”. Amelynek ki más, mint éppen ők lennének a meghatározói. A harlemi gettóval, Alabamával, az indián rezervátumokkal, a mindmáig törvényesen működő rasszista terrorszervezettel, a Ku-Klux-Klannal, a bírói ítélet nélkül évtizedek óta fogva tarott politikai ellenfeleikkel a hátterükben…………! Ezekhez képest a Szovjetunió törekvései kismiskák voltak, csak a módszereik vehették fel a versenyt a liberálfasisztákéval. Az, hogy a Magyarországon is van egy csorda, amely őket támogatja a saját nemzete ellen, és amelynek a bőgése Washingtonig elhallatszik, nem újdonság. Ez ugyanaz a csorda, amelyik korábban Moszkvába rohangált, akik bőgése akkoriban Moszvának jelentett örömöt. Hazaáruló Quislingek, Petain-ek, Ocskayk mindig és mindenhol voltak. Persze, mindig, és mindenhol úgyanúgy is végezték. Akasztófán….! Ha ezeket a dolgokat átlátjuk, süketek, vakok, de főképpen tökéletesen hülyék lennénk, ha nem ismernénk fel, az amerikaiak Magyarországgal szemben követett céljait, várható lépéseit. A „szövetségesi hűség nevében” pedig felkészületlenül, tétlenül, birka módon várnánk azok beteljesítését. Ennek, a „szövetségesek” között példátlan, botrányos lépésnek az a célja, hogy az egész világsajtó figyelmét hirtelen Magyarországra irányítsák, és a „korrupt, antidemokratikus, totalitarizmusra törekvő magyar kormány elítélésére exponálják. Ez már a magyar nemzet ellen, a kormány megbuktatására, a, a saját embereik hatalomba juttatása érdekében szervezett puccs utolsó felvonásának kezdő eseménye. A második lépés, az országot, de legalább Budapestet megbénító taxisblokád megszervezése is megkezdődött már..”

        • Névtelen
          2021.11.26. 13:59

          Ne blamáld már Keller-t, mert savas lesz a sztráda.

    • Névtelen
      2021.11.26. 19:43

      ja, ja
      „VARGA MIHÁLY
      Facebook
      Egy olyan üzemről állítja azt, hogy nem működik, amely áprilisi indulása óta több mint 100 ezer darab orvosi eszközt gyártott.
      „Hadházy Ákos, akit még a Gyurcsány-show nyertese is csak »szent őrültnek« nevez, ismét lyukra futott: egy olyan üzemről állítja azt, hogy nem működik, amely áprilisi indulása óta több mint 100 ezer darab orvosi eszközt gyártott.

      Engedély és az előírt védőfelszerelések nélkül, az üzemvezető kérése ellenére behatolt egy kocsordi üzembe, ahol kamerázni kezdett, provokálta, zargatta az ott dolgozókat, többszöri felszólításra sem hagyta el az üzem területét, amíg rendőrt nem hívtak rá. Most pedig kamuvideóról beszél és nem működő gyárról terjeszt álhíreket.

      Nézzük a tényeket:

      Hadházy Ákos egy háromlépcsős, 10 milliárd forintos egészségipari beruházás-sorozatot támad, amelynek első lépcsője már elkészült Kocsordon, 1,9 milliárd forint értékben.

      Hadházy Ákos azt állítja, hogy az üzemben nincs termelés. A valóság ezzel szemben az, hogy a gyárban már több mint 100 ezer darab orvosi eszközt gyártottak, csak a miskolci kórházba 45 ezer darab orvosi eszközt szállítottak.

      Hadházy Ákos azt állítja, hogy az üzemben senki nem dolgozik. A valóság ezzel szemben az, hogy a robotizált üzem 10 embernek ad munkát, a termelés folyamatos.

      Kamuvideót nem a kormány, hanem a baloldal szokott készíteni, ajánlom figyelmébe Korózs Lajos képviselőtársa munkáját, amelyért azóta sem vállalták a felelősséget.

      Érthetetlen, hogy Hadházy Ákos, akit a baloldal »elszámoltatási biztosnak« jelölt, tudomást sem vesz az egyre súlyosabb Városháza-botrányról, helyette gyári munkásokat provokál és vesz videóra. Az általa támadott beruházás része annak az Egészségipari Támogatási Programnak, amellyel Magyarország önellátóvá vált a legtöbb egészségügyi termékben, 87 milliárd forintnyi beruházás valósul meg és közel 6000 munkahely megőrzése vált biztossá.”

  3. "Kacsamesék", Târgoviște, lassan aktuális megint
    2021.11.25. 06:55

    A fülkeforradalom felfalja sajátjait: bevált receptek alapján viszik Fidesz-közeliek cégeit is
    Fidesz-barát vállalkozások kezdenek még nagyobb kormányközeli üzletemberek felvásárlásának tárgyává válni. Noha a kleptokrácia működése látens, elterjedése olyan széles körű, hogy létezését már a nyilvánosság előtt is tényként kezelik.

    • Névtelen
      2021.11.25. 22:24

      Terelsz a karácsonyról, mi?

      • Névtelen
        2021.11.26. 06:52

        Miért kellene róla tereli?Nem is róla szól a cikk.

    • Névtelen
      2021.11.26. 19:31

      Ebből a fülkeforradalom felfalásból csak maradt valami a 8. békemenetre.😁😂🤣😂
      A Márki-Zay rendezvény meg voltak az önjelölt képviselők családtagjai+ sajtó+ egy-két bámészkodó
      Az M3-an talált 18 milliónak máig sincs gazdája.

  4. Névtelen
    2021.11.25. 07:29

    Ezen az ostoba pocsékláson csak ellenzéki fog felháborodni. Fideszesnek ez természetes. Egy újabb érv …

    12
    • Névtelen
      2021.11.25. 22:28

      Ugyan már hospinvestes,
      44 000 milliárd Ft éves Bruttó hazai termék mellett, Dobrev ajándékozott 20 maszkot.

      Ha, a járvány hirtelen lecsengene, a 10 milliós vakcina készletről picsognál.

  5. Névtelen
    2021.11.25. 20:06

    A 80 milliós Németországban ma halt meg a 100.000-dik koronavírusos. A nyolcszor kisebb lélekszámú, mindössze 10 milliós Magyarországon a halottak száma a németországinak éppen harmada, valamivel több, mint 33.333. És most már azt is tudjuk, hogy ennek a hatalmas eltérésnek nem az az oka, hogy az autóbalesetben elhunytakat is ide számolták, ha a szervezetükben a boncolás során kimutatták a COVID vírust. Ennek fényében még felháborítóbb, amit a kormány a PCR tesztekkel művelt!

    11
    • Névtelen
      2021.11.25. 22:14

      a hiszterolibsi kreatív statisztika szerint

      • Névtelen
        2021.11.26. 06:52

        Melyik szám nem igaz?

        • Névtelen
          2021.11.26. 14:16

          Hogyan számolod a covidosokat a volt gyarmattartóknál és a gyarmatokon?

          • Névtelen
            2021.11.27. 15:35

            Aha…Miért nem számoljátok ti is úgy ?

      • Névtelen
        2021.11.26. 15:27

        Hülye vagy Béla már ne is haragudj!

        • Névtelen
          2021.11.27. 14:17

          mert mi az ellenzék érdeke? mit mondjon?

  6. repülő
    2021.11.25. 20:19

    JÓ REGGELT!
    Véleményem szerint, ezek a tesztek sosem léteztek, senki nem látta őket, ez egy egyszerűen végtelenül aljas csalás! És még a „semmi” raktárotzásán is gazdagodott valaki!
    Kifizették úgy mond a milliárdokat, kérdés ki és mennyit kapott ebből vissza, majd rejtegették a semmit, és micsoda ötlet, meg kell semmisíteni, és még ezen is keresnek néhány száz milliócskát!
    Azt is mondja már meg egy hozzáértő, valójában mennyi a szavatossági ideje egy ilyen tesztnek.
    Nem lehetséges, hogy pl.akár két évig is használható?
    Mi van ebben, ami ennyi idő alatt „elromlik”?
    A vegyszerek nem szoktak áltában ilyen rövid idő alatt tönkre menni!
    Nagyon büdös ez az egész, de hát a Polt Péter vezette ügyészség úgyis mindent rendben találna, amíg állásban van!
    Ideje lenne észhez térni a sok fidesz szavazónak, hisz őket is meglopja Orbán! Vagy nem?

    • Névtelen
      2021.11.26. 14:36

      „Komolyan nem értem Bajnai urat, min csodálkozik és mit sérelmez.

      Egyfelől azok a magyar mondatok szétvagdosva is ugyanazt jelentik, azok a beszélgetések akkor is a nyilvánosság elől elhallgatni kívánt politikai mutyizásról szólnak, ha darabokban adják is elő. Olyan helyzet ez, mint a Feri főnök beszéde utáni volt. Az érintettek megpróbálták igazságbeszéddé manipulálni, a magyar társadalom többsége azonban annak értelmezte, ami valójában volt: hazugság-leleplező beszédnek.

      Másrészt miért csodálkozik ezen a helyzeten? A Fideszt 12 éve vádolják képtelen és alaptalan állításokkal, amelyeket ma már az egész világ baloldali sajtója, az EP baloldali többsége, a brüsszeli hivatal vezetői, az európai kormányfők többsége és a regnáló amerikai elnök is magáévá tett. Itthon két éve olyan aljas és gyalázatos rágalomhadjárat folyik a kormány ellen, amely a magyar történelemben talán még soha nem volt. Azt tetszettek gondolni, hogy a konzervatív politikai oldal, majd nem vág vissza, akár hasonlóan piszkos módszerekkel is? Miért ne tenné? Csak egy okot mondjon rá.

      A korrupció vádja kifelé is, befelé is folyamatosan ömlik a kormány felé a baloldalról. Ha nincs bizonyíték, végtelenségig habosítják a sejtetéseket. Egyesek rögtönítélő bíróságokkal, a nem is annyira nagyon baloldali peremvidéken akasztásokkal fenyegetőznek. (A Gyurcsány-féle rögtönítélő bíróságokról egyébiránt már tapasztalatunk is van.) Aztán amint hatalomra tetszenek kerülni a fővárosban, első játszmájuk mindjárt korrupció, lásd a Lánchíd-felújítási projektet. Most pedig itt a bizonyíték arra, amit korábban kormányon is műveltek: nyilvánosságot szándékosan megtévesztő mutyizás, saját zsebre és pártzsebre jutalékozás, magyarán korrupció.

      Hogy szerezték a felvételt? Miért Srache lehallgatásakor számított?”

    • Névtelen
      2021.11.26. 14:40

      nyugi van! 2010 előtt a fel nem használt, de lekötött gázért is fizettél.

    • Névtelen
      2021.11.26. 14:41

      és nem akadt egy áruló sem közöttük?

      „COVID-19 detektáló kitek és reagensek a koronavírus diagnosztikában és kutatásban
      Tisztelt Kutatók, Tudományos szakemberek!

      Az BioTech Hungary Kft. több partnerrel is kapcsolatban áll, akik COVID-19 detektálására alkalmas kiteket és reagenseket kínálnak.
      A koronavírus elleni harcban kiemelten fontos a diagnosztikai laboratóriumok és a kutató szakemberek részvétele. Jelenleg kétféle technika áll rendelkezésre a vírus kimutatására: RT-qPCR, illetve immunkromatográfia, továbbá elérhetőek specifikus antitestek, fehérjék és citokin detektáló kitek is.
      Az alábbiakban ismertetjük az egyes gyártók kínálatát. A táblázatban a termékcsoportok nevére kattintva bővebb információt talál.
      Kérjük vegyék figyelembe, hogy a gyártók sem voltak felkészülve a jelenlegi járványügyi helyzetre, így a gyártás és a szállítmányozás is óriási feladat a jelen körülmények között, ezért a kitek elérhetőségéről érdeklődjön kollégáinknál. Ha szélesebb körű tájékoztatásra van szüksége, vagy árajánlatot szeretne kérni kollégáink szintén rendelkezésére állnak.

      Jó egészséget és sikeres munkát, kitartást kívánunk!

      COVID-19 detektálása RT-qPCR technikával – RNS izolálás

      COVID-19 detektálása RT-qPCR technikával – RT-qPCR kitek

      Immunkromatográfiás gyorstesztek

      Vírus transzport médiumok

      Antitestek, fehérjék és citokin detektáló kitek

      Molekuláris biológiai eszközös SARS-CoV-2 kutatás és detektálás

      Fertőtlenítés, steril műanyagáru

      Készülékek”

  7. tempevölgyi
    2021.11.26. 07:32

    Aki e marhán élősködni fog!
    Merészen megy előre,
    Sok ostoba megél belőle!
    Vadásza korhű nyilas!
    Aki parlamentben nyilaz!
    Sűrűn nyilatkozik.
    Ugat, vádaskodik!Í
    Esze akár a bölénynek!
    Nincs Toldi, ki fékezné meg!
    2021. 11. 25..

  8. zp
    2021.11.26. 12:59

    Régebben ezt hűtlen kezelésnek
    hívták és büntették.

    • Névtelen
      2021.11.26. 14:18

      az ellenzék már annyi mindenen elképedt. 😂🤣😂🤣
      Jött a szél, jött az eső. Elmaradt a forradalom.

      • Névtelen
        2021.11.27. 12:21

        Elmaradt a forradalom???? Miről hadoválsz te utolsó aljadék magyargyilkos cigányszopó cselédbarom? Ezt szeretnéd?
        Szeretnéd te is a téglafalnál végezni? Mint csausesku? Vagy mint az ávós gyilkosok? Semmi sem tart örökké! Kívánságod váljon valóra!
        A kisujjamat sem fogom mozdítani érted még ha térden állsz is. Örömmel valósítom meg a hyagymázas álmodozásod!
        Aki szelet vet….

        • Névtelen
          2021.11.27. 14:20

          Igen, Petike! Aki szelet vet… annak még a kabinetfőnök is a főnöke. 😁😂🤣😀

          • Névtelen
            2021.11.27. 15:40

            Csak víz-gálya játékot játszottak a munkalakásban

    • Névtelen
      2021.11.26. 14:20

      Régebben a munkakerülés is közveszélyes volt

    • Névtelen
      2021.11.26. 14:47

      Régebben erre sem költöttél

      „KÖZÉLET
      Lecsapott a fogyasztóvédelem: sózott vizet árultak a koronavírus ellen

      Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) IT laboratóriuma eddig közel 200 próbavásárlással tett a csodát ígérő termékek kiszűréséért. Az állandó jelenlét elengedhetetlen, mert a cégek folyton új és még újabb trükköket eszelnek ki. E küzdelemben leghasznosabb szövetségeseink a fogyasztók lehetnek, ha átgondoltan válogatnak az online kínálatból. Mielőtt egy fillért is kiadnának a kezükből, mindenképpen érdemes fellapozniuk a jogsértő webáruházak adatbázisát, amelyben külön is kereshetők a csodát ígérő oldalak és termékek.”

    • Névtelen
      2021.11.26. 16:28

      Most is csak Polt a legfőbb ügyész.

      • Névtelen
        2021.11.27. 14:08

        ba+! Akkor azért van még Böszme szabadlábon.

  9. Névtelen
    2021.11.26. 13:26

    Jóval drágább a Budapest-Belgrád vasút Magyarországon, mint Szerbiában

    Szerbiában 610 milliárd forintból építik a Budapest-Belgrád vasútvonal ottani szakaszát, ami kilométerenként 1,4 milliárddal olcsóbb a magyar szakasznál. Pedig utóbbi a Kiskunságon, sík terepen fut majd. Ha csak a Belgrád és Nišközötti szakaszt vesszük, az kilométerenként kétmilliárddal kevesebbe kerül a magyarországinál.

    Mindez a szerb kormány dokumentumaiból derült ki, amit az Investigate Europe újságíróival osztottak meg. A cikk szerint a szerbek költség-haszon elemzéséből arra lehet következtetni, hogy

    ha nem drágul a projekt, és nem is költenek majd a vasút karbantartására, akkor 979 év alatt fog megtérülni Magyarország számára.

  10. Névtelen
    2021.11.26. 13:52

    SZDSZmszp PPP-ben épül?

    • Névtelen
      2021.11.26. 14:13

      ha, a sorosított 444 számolta, akkor az úgy van.
      az aranyrudakat se m volt értelme itthon tartani.
      mondta Surányi elvtárs.

      • Névtelen
        2021.11.27. 11:21

        Akkor most miért hatvanpusztai orbán uradalomban tartjátok?

    • Névtelen
      2021.11.26. 15:06

      a füstös sertésed meg a konda hízik tőle, te meg mégy utánuk és disznószarral tömöd a gyereked pofáját

    • Névtelen
      2021.11.26. 15:26

      Pont a qrva anyád gyógykezelésének árából épül hála a valláskárosult hülye gyerekének

  11. Névtelen
    2021.11.26. 16:53

    Én is elképedtem azon amikor a Jobbik pénzt gyűjtött az Állami Számvevőszék büntetésre és Simicskánál költötte el reklámokra.

    • Névtelen
      2021.11.27. 11:22

      Ezért is kellett simicska ádámra ráállítanotok a pegazust . Azon nem képedtél el igaz bélféreg?

      • Névtelen
        2021.11.28. 08:15

        Azon is elképedek még hogy milyen ismeretlen fogalom itt a kultúra egyes kommentelőknél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük