Skip to content

A vírus nagyot üt – írta a kórházba került Kósa Lajos

A vírus nagyot üt – írta a kórházba került Kósa Lajos

Megfertőződött a koronavírussal Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke. Erről maga a politikus számolt be a Facebookon hétfő délután:

Elkapott a koronavírus. A Kenézyben ápolnak

– írta, hozzátéve, hogy tűrhetően van, pár napon belül túl lesz rajta, és hogy az orvosok szerint oltás nélkül csúful járt volna, majd közölte:

Ne sokat variáljon, aki még nem kapott oltást: igyekezzen vakcináért, mert a vírus nagyot üt!”



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



15 Comments

  1. Névtelen
    2021.11.08. 16:30

    Azért mert nem látjuk a vírust, attól még köztünk van, és bizony-bizony nagyon nagyot üt! 🙂

  2. Névtelen
    2021.11.08. 16:53

    Sajnálom, gyógyulást kívánok és belátási képességet arra, mit tettek Debrecen és környéke kitermeléséért Omegás kezdettel. Kósa-Szederkényi néven lett kiadva az egykori nemzetiségi népviseletek ruhája, amit viselnek a jelenlegi ide tartozó névtár népei, Fiúk, lányok című könyvben, valamint diafilmen lettek kiadva a felszámolt népek szokásai. Talán 1998-tól ismételnek, a szerepjátékosok futtatásával, felvonulásával, skizoprenként már, házasodásukkal együtt, Talmud reformátusaival. Így könnyű volt legyőzni az embereket, hatalmas démoni sereggel, tisztátalan lelkekkel, cigánysággal, az összes halálreformátussal, melyekkel feltámadni akarnak Jézus áldozatukkal Kelettel az élen, mint kosztümös beöltöztetővel a világ összes szerepében. Remélem, megjöttek az Új Bekezdés kedvencei is, a spanyolnáthások, mint atlantiszi megváltott feketemágusok és pusztítók mellé a kommunista vörös sárkány és feketesárkány népei is, mindegyiket megmentették, mert nem emberként voltak megteremtve. A Mónika Shownak hálás az egész bibliai apokalipszis, melyben benne vannak valamennyien, hiszen az összes pusztítót megmentették, azzal, hogy ha bevégzik a pusztítást el lesznek pusztítva, szegények, nem tehettek róla, hogy nem embernek voltak megteremtve, egyedül az ember tehetett mindenről, ami bennük nem volt emberi, tetteikről, szerepeikről, természetükről, deformációikról, nemiségükről. Most már jöhet a világtestvérisége a vasvárosnak.

    Szóval jó szerepjátékosnak lenni már 1945 óta, mert ők a híresek, nevesek, sztárok az egész világon, amik még az alattuk futó Gábor Zsazsa óta emelkedő állati rendekkel is nemi szövetséget kötöttek, támadva miattuk, hogy nem tudnak rendesen gondolkozni a világ értelmiségét és a semmiről sem tudó emberiséget.

    1
    2
  3. Névtelen
    2021.11.08. 17:03

    Lajos. Amilyen bajod neked van ,annak semmi köze a koronavírushoz és oltás sincs ellene.

    • Névtelen
      2021.11.08. 20:52

      Én is ezt mondtam Klárának; Dobreva! Amilyen bajod neked van ,annak semmi köze a koronavírushoz és oltás sincs ellene.

      1
      1
      • Névtelen
        2021.11.08. 21:29

        Ez lett volna a riposzt?Sokat dolgoztál vele? :):):):)

      • Névtelen
        2021.11.09. 05:28

        Frusztráltságod úgy vezeted le, hogy másra mutogatsz, birka? Inkább kezeltesd magad!

      • Névtelen
        2021.11.09. 05:33

        Mit mondtál? Még a közelébe sem mernél menni, te fideszbirka! Ugatod a fideszpropagandát a nap 24 órájában, mert fizetnek érte! Egy féreg vagy, akit el kéne taposni!

    • Mered e közölni?
      2021.11.09. 06:52

      Nincs 1 kis szerencsénk se!

  4. Névtelen
    2021.11.08. 17:31

    Isten botja nem fából van!

    • Névtelen
      2021.11.08. 21:57

      Nem hát!

      „1990-ben a jó öreg komcsik megkapták a népvagyont, hogy megmutathassák, mit tudnak.

      Hát jól a seggére vertek, válságok meg megszorítások követték egymást, aztán csőd.

      2010-ben a maradékot átvette a Fidesz, és megduplázta a népvagyont, a fizetéseket, úgy, közben kiépítette a magyar befektető és vállalkozói réteget, és most 7,6%-os GDP növekedés.

      Hívhatod unortodoxnak is, de már 12 éve brilliánsul működik.”

      Csak a nyugati barátaink meg itteni kiszolgálóik szentségelnek, mert sokkal kevesebb pénzt tudnak kitalicskázni az országból.

      • Mahir kara
        2021.11.09. 06:55

        Abszurd mese: 1. Hol volt, hol nem volt az állami vagyon. A moszkvai világbirodalmon túl, az átláthatatlan privatizációs üveghegyen innen, a nagy varázslók korában eltűntek a gyárak, üzemek, kastélyok, földek, erdők az állami tulajdonból.
        2. Az elvarázsolt ország, nevesincs királysága (nem király a neve, de a királynál is nagyobb a hatalma) kedvenc, sőt kegyenc miniszterére bízta az állami birtok (f)osztogatását. Kopasztották is az államot, mint Márta asszony a vasárnapi húslevesbe való tyúkot, forró víz nélkül.
        3. Rózsa Sándor és a világ valamennyi, valaha volt útonállója szájtátva bámul ránk, hogy ez lehetséges? Elvenni a vagyont azzal, hogy az Államé, mindnyájunké, kicsit pihentetni, aztán magamévá tenni aprópénzért, mint az olcsó utcalányt. Mindezt a jog, és az állam palástja alatt.
        4. Az útonállás magánvállalkozásban soha nem lenne ennyire „hatékony”. És mindezt a magánvállalkozás elsődlegessége jelszavával! A lényeg: mindent jól összezavarni, akkor lehet igazán sikeresen a zavarosban halászni!
        5. Az ostoba becsületesnek meg: „száraz tónak nedves partján, döglött béka kuruttyol!”
        6. Megjelent a Magyar Fórumban „Nem mese ez gyermek címmel” 1995.

      • Névtelen
        2021.11.09. 07:12

        Te is a kórházból írsz mint Lali?Melyik osztályról?Ideg?

    • Mahir kara
      2021.11.09. 07:26

      Ha mankó, fel se ismerik!

  5. Névtelen
    2021.11.08. 17:37

    Lali meg ne halj, ki fogja azt a sok hülyeséget beszélni ha már te nem leszel?

  6. Névtelen
    2021.11.09. 07:51

    Lajos Lajos. Nem azért dugtak el az elvtársad a kórházba mert kipofáztad a pegazust? Építitek a sztorit ha esetleg bíróság elé kell állni, hogy te már akkor beteg voltál és nem tudtad mit beszélsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük