Skip to content

Ez hozhatta össze Mészáros Lőrinc exfeleségét, Kelemen Beatrixot Joshi Bharattal

Ez hozhatta össze Mészáros Lőrinc exfeleségét, Kelemen Beatrixot Joshi Bharattal

Mindketten igen spirituálisak, ebből kerekedett barátság, majd szerelem.

Fény derült arra, hogy mi hozta össze Mészáros Lőrinc exfeleségét, Kelemen Beatrixot és Joshi Bharat műsorvezetőt, a life.hu a Blikk Rúzzra hivatozva arról számolt be, hogy a pár a közös munkának köszönhetően talált egymásra, ugyanis mindketten a Life TV-nél dolgoznak (Kelemen Beatrix a tévét üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke ugyanis, míg Joshi Bharat a csatornánál vezet műsort).

Ez hozhatta össze Mészáros Lőrinc exfeleségét, Kelemen Beatrixot Joshi Bharattal

Fotó: YouTube/TV2

A cikk szerint ráadásul mindketten “igen spirituálisak”, ebből kerekedett előbb barátság, majd szerelem közöttük. Az utóbbiról a lap információi szerint egy karácsonyi vacsorán kezdett el beszélgetni a két fél.

Kelemen Beatrixtól tavaly vált el Mészáros Lőrinc több mint 30 évnyi házasság után (azóta újra meg is házasodott a felcsúti üzletember), Joshi Bharatnak is nemrég ért véget az ugyancsak 30 évnél hosszabb házassága. A műsorvezető az első olyan hírek kapcsán, amik arról szóltak, hogy összejöttek Kelemen Beatrixszal, a következőt nyilatkozott a Blikknek:

A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket.

Forrás: life.hu               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.2 Comments

 1. Névtelen
  2021.10.27. - 12:51

  xxxx rácuppant a feka brére!
  Nincs itt semmi spirituálé!

 2. Névtelen
  2021.10.28. - 01:58

  Lölő nem ért rá. Bharat ráér.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.