Skip to content

Biszexuális lett az új Superman a DC képregényében

Biszexuális lett az új Superman a DC képregényében

Clark Kent fia egy fotóriporterrel jön össze az új sorozatban.

November 9-én jelenik meg a Superman: Son of Kal-El képregénysorozat ötödik száma, amelyben már egy biszexuális Supermant láthatnak az olvasók – írja a CNN a DC Comics alapján.

A főszereplő nem az „eredeti” Superman, Clark Kent, hanem fia, Jon Kent, aki Jay Nakamura fotóriporterrel keveredik kalandba.

A történetet majd novemberben teszik nyilvánossá, de a fenti információt már október 11-én, a coming out, azaz az „előbújás napján” már megosztották.

A képregény készítői történeteikben már többször utaltak arra, hogy a Clarck Kent fia biszexuális lehet, de ez csak a november 9-ei számban válik „hivatalossá”.

A Hollywood Reporter egyébként még augusztusban írta meg, hogy Batman társa, Robin is biszexuális egy új képregényben. A Tim Drake nevű szereplő, aki a harmadik Robin a sorozatban, a Batman: Urban Legends #6-ban ébred rá, hogy biszexuális.https://hvg.hu/elet/20211012_Biszexualis_Superman



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük