A 2021/2022-es szezonra szóló bérletek mellett július 26-án déltől már az első hazai mérkőzésre szóló belépőjegyek is megvásárolhatók a DVTK Shopban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Az első nagy rangadó, a Vasas elleni találkozó augusztus 9-én, 20 órakor kezdődik.

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

Fontos információk

  • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.
  • 6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek 200 forintba kerülnek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását.
  • A klub a18 év feletti diákokról sem feledkezik meg. A gyerekjegy mellett az idei esztendőben is lehet diákjegyet is vásárolni. Diákjegyet minden 18 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat.
  • A diákok mellett a 65 év felettiek az új szezonban is nagy kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet és bérletet. Senior jegyet és bérletet a 65 év feletti szurkolók válthatnak.
  • Idén nyártól – a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kérésére – a J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött végigszurkolni a mérkőzéseket.
  • Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek. A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani.
  • A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya nélkül is lehet jegyet vásárolni az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.
  • A kedvezményekre való jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.