Rácz Zsófia nem tudott olyan iskolát, vagy óvodát mondani, ahol népszerűsítették volna a homoszexualitást

Gulyás Gergely után a családügyi miniszter helyettes államtitkára sem tudott válaszolni egy, a kormánynak fontos ügy kapcsán feltett kérdésre.

Így mossa össze a kormány a pedofíliát a homoszexualitással
Dagad a botrány az LMBTQ-embereket támadó módosító törvény miatt: a pedofília-ellenes jogszabály összemossa a nemi identitást a pedofíliával. Korlátozza a nemváltoztatás vagy homoszexualitás megjelenítését és népszerűsítését, továbbá tilos ilyen reklámokat elérhetővé tenni a 18 év alattiaknak.
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

Nem tud konkrétan olyan iskoláról vagy óvodáról, ahol népszerűsítenék a homoszexualitást, de ez nem jelenti azt, hogy nincsen ilyen

– ezt válaszolta az RTL Híradó kérdésére Rácz Zsófia a fiatalokért felelős helyettes államtitkár.

Rácz az RTL kérdésére azt is elmondta, az a fiatal, aki otthon nem kap segítséget és homoszexuális, ahhoz a „rengeteg” iskolapszichológushoz vagy pedagógushoz fordulhat, akiknek az a feladata, hogy a fiatalok mentális egészségével foglalkozzanak.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert arról kérdezték a csütörtöki Kormányinfón, hány kiskorú vett részt nemváltoztató műtéten Magyarországon, vagyis mi az a statisztika, amely szerint ez olyannyira releváns téma, hogy a gyermekvédelmi népszavazás öt kérdéséből három ezzel foglalkozzon.

Gulyás erre azt válaszolta, nem tud konkrét számot mondani. Később kiderült, hogy teljesen irreleváns a kérdés, mert Magyarországon kiskorúak számára nem engedélyezettek a nemváltó műtétek.