Elütötte a járdán, a kórházban  meghalt. Egy ismert miskolci vállalkozó, német rendszámú Porsche kocsijának vezetője  volt a hibás?

Olvasónk jelezte, hogy volt egy halálos baleset Miskolcon, de sehol nem jelent meg róla tájékoztatás. Talán azért, mert egy ismert miskolci vállalkozó, német rendszámú Porsche kocsijának vezetője  volt a hibás. ( Az autót a vállalkozó gyereke vezette.) Vélte az olvasónk..

Megkérdeztük

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2021.07.15-én 15 óra 55 perckor, lakott területen belül a Miskolcon a Thököly u. és a Kiss Ernő u. kereszteződésben egy 23 éves miskolci férfi  az általa vezetett, személygépjárművel a Thököly u. irányából a Nagyváthy u. irányába közlekedve, a forgalomirányító szabad, zöld jelzésére, balra kanyarodása során nem biztosított elhaladási elsőbbséget a Thököly u. irányából a Kalló u. irányába közlekedő, gyalogosok forgalmát irányító fényjelzőkészülék szabad jelzésén kijelölt gyalogátkelőhelyen áthaladni szándékozó, 39 éves miskolci gyalogos személy részére, minek következtében járműve bal első részével elütötte. A baleset során a gyalogos hölgy a földre esett és megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai súlyos fejsérüléssel szállították kórházba. A sofőrrel a helyszínen alkalmazott alkoholszonda negatív értéket mutatott, műszaki hibára nem hivatkozott. A megsérült hölgy kórházi ellátása során 2021. július 17-én elhunyt-tájékoztatta az eszakhirnok.com-ot a rendőrség.