Skip to content

Megtámadtak egy budapesti lakást egy szivárványos zászló miatt

Megtámadtak egy budapesti lakást egy szivárványos zászló miatt

Ütötte, rugdosta az ajtót három férfi, akik be akartak jutni. A rendőrség garázdaság miatt indított eljárást.

Megtámadott egy budapesti lakást három férfi, miután azt látták, hogy kitettek egy LMBTQ-zászlót az erkélyre – derült ki a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-posztjából.

A bejegyzést író Tamás szerint az eset még kedden történt, a lakásban pedig a lakótársa volt a párjával és annak 2 éves fiával. Este 11-körül „ütni-verni és rugdosni kezdte a bejárati ajtót 3 felnőtt férfi, majd a zárat kezdték bütykölni annak reményében, hogy bejuthatnak az ingatlanba”.

Ekkor értesítették a rendőrséget, akik pár perc alatt a helyszínre is érkeztek, közben azonban az elkövetők elhajtottak a helyszínről.

A poszt szerint a rendőrök azt tanácsolták nekik, hogy a saját testi épségük megőrzése, valamint a későbbi hasonló betolakodási szándékok elkerülése érdekében szedjék le a zászlót az erkélyről.

A bejáratra egyébként LMBTQ-ellenes matricákat ragasztottak az elkövetők, valamint a lépcsőházban is matricákat helyeztek el.

© Facebook

Tamás a posztban azt írta, hogy „nagyon normálisak” voltak a kiérkező rendőrök. „Hálásak vagyunk a gyors és mérhetetlenül emberséges közbenjárásukért”.

Azonban azt is hozzátette, hogy végtelenül csalódottak, hogy bár semelyiküknek nem esett baja, mégis úgy ér véget a sztori, hogy nekik kell meghunyászkodiuk, nekik kell eltávolítaniuk valamit az otthonukból, csak mert az néhány idegennek nem tetszik.

Még mindig ott tartunk, hogy ellehetetlenítenek az alapvető emberi jogainkban és még mindig mi vagyunk azok akiknek óvakodni kell, akiknek kétszer meg kell gondolniuk, hogy mit engednek meg maguknak a saját otthonukban.

– írta.https://hvg.hu/elet/20210716_tamadas_lakas_budapest_szivarvanyos_zaszlo



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



5 Comments

  1. Névtelen
    2021.07.17. 19:55

    Most már értem miért mennek el költöznek el ilyen sokan az országból. Mert nem értik meg egymást az emberek. Egy zászló kitevése miatt ilyen atrocitás történik ? Élhetetlen lesz az ország tolerancia nélkül. Félő káoszba is megy át.

    5
    2
    • Névtelen
      2021.07.17. 21:39

      „Az ember alapvető hajlama a spirituális űr betöltése. Ha az egyik megszűnik, a helyére tesz egy másikat.
      A Pride mi más voltaképp, mint egy körmenet? Egy új vallás körmenete. Csak ők nem a Szent jobbot hordozzák körbe, hanem a szivárványos zászlót.
      A prüdéria is örök. Csak most új prüdéria van. A változás elhozta a szivárványos erkölcsöt, amit éppúgy tilos megszegni, és éppúgy társadalmi kiközösítés jár érte.
      Undorítónak nevezte a transzneműeket a cseh elnök, és ezen most az összes merev és szabálykövető libsi nyárspolgár ki van akadva, és éppúgy hápognak, mintha száz éve egy tiszti fogadáson az egyik kadét azt mondta volna, hogy „uraim, én b… vagyok”.”

    • Névtelen
      2021.07.17. 21:42

      Ezt is érted?

      „Megverték a DK-szimpatizánsok Gulyás Mártont

      2014. 07. 12. 16:48
      Megverték a Krétakör aktivistáját a Demokratikus Koalíció „Ellenállás napja” rendezvényén. Gulyás Márton „Cigányozás helyett baloldali megoldást” táblát tartott a magasba, ami a párt szimpatizánsainak nem tetszett – közölte a Hír24 helyszíni tudósítója.”

  2. Névtelen
    2021.07.17. 21:31

    Gyere ki Borsod bármelyik településére és ajnározd a büdös cigányokat is amikor egész éjszaka ordítják az igénytelen cigány muzsikájukat, te toleranciabajnok!
    A fasz kivan veletek ti polkorrekt nyomorult idióták!!!
    Hát nem a többségi társadalom provokál itt, hanem ezek a buzik + cigányok + meg minden liberális agyhalott, akik szerint mindent lehet tenni. Az a baj, hogy a liberalizmusból kifelejtettétek, hogy a mások kárára nem szabad tenni.
    Az Isten basszon meg benneteket a seggeteknél fogva! Hát hol a kurva anyátokban éltek ti ilyen elfogadással minden deviancia iránt???

    3
    4
  3. repülő
    2021.07.18. 16:32

    A homoszekszualitás abberált, természet ellenes állapot.
    De akkor kussolnának legalább, és maradnának csnedbe!
    Nem, kihívják a tübbségi normális társadalom gyűlöletét, a meleg büszkeségre hivatkozva?
    Valaki mondja már meg mitől, mire lehet büszke egy abberált beteg buzi!
    Ha az apja is buzi lett volna, meg sem születik! Erre a nagy büszkeség?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük