Jurák Kata riporter szerint a Nyugat-Európában pusztító árvíz Isten büntetése az LMBTQ-propaganda miatt

„Azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára” – írta a Pesti TV ismert riportere a Facebook-oldalára. Mint írja, Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan szerinte a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia, nem igazán jó döntés feldühíteni.

Már legalább nyolcvanan elhunytak Németországban és Belgiumban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásokban, 1300 ember pedig eltűnt – idézi pénteki posztjában az akkori adatokat. Azóta már 150 felett jár a halálos áldozatok száma.

Jurák Kata emlékeztet: a szivárvány története a Szentírás legismertebb történetei közé tartozik. Az özönvíz után Isten szövetséget köt az emberrel, hogy soha többé nem pusztítja el özönvízzel a Földet, és e szövetség jeleként szivárványt tesz az égre. ( 1Móz. 9.11 ) „Szövetségre lépek veletek, és semmi sem pusztul el többé özönvíz miatt, mert nem lesz többé özönvíz a föld elpusztítására.”

Azt írta, szerinte a szövetséget meggyalázó országok, nemzetek számára küld Isten egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy ennek milyen következményei lehetnek.