Kedves Feleim! Pártunk és kormányunk naccságos urai és kedves vezetői nem szeretik a kis titkokat. Ők a nagy titkokat szeretik. Az érdekli őket, hogy ki adott pár ezer forintot melyik civil szervezetnek. #utaljegycivilnekrajtamkeresztül
A kommunista ügynökakták, a rendszerváltás bűneit elfedő olajügyek aktái, a multikkal kötött gazdasági stratégiai partneri szerződések, a 3700 milliárdos Paks2 szerződés, az 1700 milliárdos Budapest-Belgrád vasútvonal szerződés, a Fudan egyetem szerződése mind titkos.
Tehát az előző rendszer bűnei, az átmenet bűnei, és a jelen kor piszkos giga ügyletei mind titkosak. Annak viszont nyilvánosnak kell lennie, hogy ki ad aprópénzt gólyafészkek építésére, számítógép híján a digitális oktatásból kieső gyerekek eszközeire, a legelesettebbek jogvédelmére, a mindenkori kormányokat ellenőrző tényfeltárók munkájára.
Pontosan tudom, hogy már eddig is volt olyan barátom, aki állami alkalmazottként nem mert megkockáztatni egy atlatszo.hu támogatást, mert félt, hogy kiderül. Az ilyen esetek száma megsokszorozódik az új törvény után. Ő is megoldotta, egy olyan emberen keresztül, akinek nincsen veszteni valója a NER-ben. Nekem sincs és nem is volt veszteni valóm a narancsvidéken.
Ha szeretnél magyar civil szervezetnek utalni, de nem kockáztatnál meg egy jó NAV ellenőrzést, vagy hogy rászóljanak az önkormányzati dolgozó rokonodra, akkor nyugodtan szólj nekem! Én elutalom, te meg majd odaadod sörben/csokiban/világbékében vagy amit megbeszélünk.
Törjük át együtt a félelem falait!