Skip to content

Csatlakozhatsz. Petíció indult a Jóban Rosszban folytatásáért.

Csatlakozhatsz. Petíció indult a Jóban Rosszban folytatásáért.

 

Hétfő délelőttig már több mint ötezren írták alá azt a petíciót, amelyet azért indítottak, hogy ne szűnjön meg a Jóban Rosszban című televíziós sorozat. Mint írtuk, miután kiderült, hogy az RTL Barátok Közt című szappanoperája 23 év után véget ér, a TV2 is bejelentette, hogy a sorozat konkurenseként néhány évvel később indult Jóban Rosszban is megszűnik.

„Kiemelt hangsúlyt fektetünk a jövőben a tematikus kábelcsatornáink saját gyártású tartalmainak fejlesztésére, így a Jóban Rosszban programstratégiai okokból véget ér. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen a sorozat a TV2 Csoport történetének fontos része volt az elmúlt 16 évben. A változtatás azonban lehetővé teszi, hogy a csatornáinkra még több saját gyártású produkciót készítsünk” – indokolta a döntést Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Hasonló akciót indítottak a Barátok közt rajongói is, azt a petíciót is több mint kétezren írták alá.

 



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2021.06.29. 11:31

    A Barátok közt folytatásáért kéne. Az már történelem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük