Itt a jó idő, menjünk tüncizni a kínaiak ellen (is)
Régóta várjuk az alkalmat, hogy az utcára vonulhassunk, de tudjuk, miért nem lehetett: a járványra hivatkozva a kormány első dolga volt megtiltani a gyülekezést, hogy az emberek ne fejezhessék ki nyilvánosan, mennyire elegük van a rendszerből! Ennek most vége, szombaton délután mindenkit várunk szeretettel, hogy együtt vonuljunk a Kossuth térre! 
A tüntetést a Budapestre tervezett kínai egyetem ellen hirdették meg, de sokkal fontosabb, hogy mi mellett állnak ki, akik eljönnek: a szabadságunkért, Európáért, a jövőnkért fogunk demonstrálni. Ha százezren leszünk, akár a Fudan Egyetemet is meg tudjuk akadályozni, de ha csak ötezren, akkor is ott kell lenni: megmutatni, hogy nem nézzük csendben az egyre nagyobb disznóságokat.
Szél Bernadettel és a Momentum Mozgalommal együtt mi is megyünk, csatlakozz hozzánk délután 3-kor a Dózsa György út és a Benczúr utca sarkánál.
Mindenkit arra kérünk, hogy maszkban érkezzen a tüntetésre, és – amennyiben van – hozza magával a védettségi igazolványát. A többit a szervezők intézik.
A tüntetés Facebook-eseményéhez itt lehet csatlakozni.
-írja

dr. Hadházy Ákos
független országgyűlési képviselő