Hasznos reklámfelület póló nyomtatás által
Processed with VSCO with a6 preset

 

Kényelmes, viselhető reklámfelület. Ez a póló nyomtatás egyik legnagyobb előnye, hiszen ezáltal az egyszerű munkaruha is reklámhordozóvá változtatható át. De nemcsak a céges marketing miatt előnyös az egyedi megoldásokkal emblémázott póló a munkatársakon, hanem több szempontból is praktikusnak számít.

A póló nyomtatás elegánsan egységesít

Egy nagyobb üzlethelyiségben a vevőknek elég nehéz dolguk van abban az esetben, ha az alkalmazottakat csak a nyakba akasztó alapján vagy a kitűzőről lehet felismerni. Azt a kollégát, aki egy, a vállalkozás színeiben pompázó pólót visel, amin a cég logója látható, az ügyfelek egyértelműen felismerik, ha éppen valamilyen segítségre van szükségük az egyik termékkel, szolgáltatással kapcsolatban.

De mi a helyzet abban az esetben, ha a dolgozók nem találkoznak az ügyfelekkel? Ilyenkor a márkaépítésben válik a segítségünkre a póló nyomtatás, hiszen az alkalmazottak jó érzéssel beszélnek majd a cégről. További előny, hogy nem saját ruhatárból kell biztosítaniuk nap mint nap a megfelelő viseletet.

Póló nyomtatás minőségi anyagra

A mintázatot és a feliratot illetően gyakorlatilag bármilyen elképzelés megvalósítható. Azonban korántsem mindegy, hogy milyen anyagra történik a nyomtatás. Mi értelme lenne annak, ha a céges pólót kényelmetlen lenne viselni, ráadásul hamar elnyúlna vagy összemenne egy-két mosás után? Ez így nem túl célravezető. A Brigádpóló viszont minőségi anyagból (100% pamut) készült pólókat kínál többféle modellben. Így senkinek sem kell kínosan éreznie magát a „ciki munkaruhában“. Sőt, kifejezetten elegáns, esztétikus és menő megoldások szoktak napvilágot látni. Olykor előny a visszafogottság, máskor pedig a merészebb színek és minták ötvözésével jön létre a várt végeredmény. Galléros, kerek vagy V nyakú, férfi, női modellek egyaránt rendelhetőek kedvező áron.

Az MI Gilden Softstyle minősége önmagáért beszél, ugyanis erre történik a póló nyomtatás.

A póló nyomtatás kedvező befektetés

Nagyobb mennyiségű rendelés esetén, a szitázási technikának köszönhetően, 1-2 szín esetében a rendelés olcsóbban kivitelezhető. A 10 éves nyomdai tapasztalat garancia a minőségre!