Miskolc. Űrtechnológia a kabinban…

A Weyergans High Care Cosmetics cég legnagyobb találmánya, fejlesztése a világűr technológiából származik. Az űrállomásokon alkalmazott vákuum-ágy nélkülözhetetlen, hiszen a vér besűrűsödése elkerülhetetlen. A szív pedig nem tudja az alsó égtagokba pumpálni a vért. A vákuum ezt a problémát orvosolja. Kitágítja az ereket (artériákat, vénákat), áramoltatja a vért.

Miért fontos ez egy kozmetikában? – Azért, mert a kozmetikában a testkezelésekben a legfontosabb cél, hogy fokozzuk a nyirokfolyadékunk áramlását, ürülését, hogy minél gyorsabban távozzanak a salakanyagok és javuljon a vérkerengés. Mi mindezt egyszerre is tudjuk nem is akár hogyan!

A Vacustyler vákuumcsőben egy tökéletesen beállított vákuumot pulzáltatunk. A szívás és normál nyomás eredményeként kitágulnak a vér és nyirokerek. Javul a keringésünk, távozik a lerakódott, makacs salakanyagok, csökken a testkerület, javul a cellulit, narancsbőr állapota, gyorsul és eredményesebbé válik a fogyás, feszesebb lesz a bőr, a kötőszövet.  – Mindez 30 perc alatt a Vacustyler vákuumcsőben!