Orbán. A Nyugat árulója
Orbán kitépi Magyarországot Európából

Sükösd Miklós 444-en megjelent, A Nyugat árulója című írása szerint senki nem jogosította fel Orbánt a geopolitikai váltásra, ez az ő saját felelőssége.

“Orbán azzal, hogy a diktatorikus kínai és orosz birodalommal fűzné szorosra Magyarország sorsát, kitépné hazánkat a nyugati szövetségi rendszer mögött álló nyugati, demokratikus civilizáció szövedékéből. A magyar miniszterelnök így nemcsak a magyar nemzetet, az EU-t és a NATO-t, hanem az egész nyugati civilizációt árulja el. Azzal, hogy a diktatorikus nagyhatalmaknak akar kiszolgáltatni bennünket, egyszersmind ezek diktatorikus értékeit akarja meghonosítani az évezred óta Nyugatra törekvő, nyugatos Magyarországon”

– fogalmaz Sükösd Miklós szociológus és médiakutató publicisztikájában.

“A geopolitikai váltás kísérletével Orbán elárulja a magyar nemzetet. A magyarok ezer év folyamatos nyugati orientációja után a 2003-as EU-népszavazáson is a Nyugathoz tartozásra és a teljes jogú EU-tagságra szavaztak. A magyar közvélemény azóta is rendíthetetlenül EU-párti. Senki nem jogosította fel Orbánt a geopolitikai váltásra. Ez az egyszemélyi felelőssége.”

 

Tovább a 444-re.