Most olvasom egy kiváló villamosmérnök javaslatát:

“1. Nem kedvelem Veres Pált. Sőt, megvetem a pasit, amióta a beiktató ünnepség záró részeként Wass Albert náci háborús bűnös egyik leguszítóbb versét szavalta. Azt a verset, amelynek tartalma – hiszen nemcsak Wass írt ilyet – a Nürnbergi per vádirataiban is szerepelt. Veres legkésőbb ekkor iratkozott ki a demokraták közül, hiszen, ha az egykori gimis igazgató nem értett volna egyet a vers mondandójával, nem szavalta volna el. Persze, már akkor kiiratkozott, amikor elfogadta a Jobbik támogatását, de ez nem volt feltűnő, hiszen az un. demokratikus pártok már akkor lepaktáltak a Jobbikkal – a legutóbbi parlamenti választás után –, amikor a Jobbik frakció megszavazta, minden egyes tagja megszavazta azt a törvényt, hogy a hajléktalanok bűnözők.
2. Varga Judit nem azért hívta meg a kuratóriumba 800 000 forintos havi díjazásért a polgit, mert ebből a városnak bármi haszna volna. Jól ismerjük Varga Juditot. Rágalom volna tisztességes embernek nevezni őt. Ha a Fidesz támogatni akarná Miskolcot, Veres kuratóriumi tagsága nélkül is megtehetné, ha viszont nem akarja, akkor Veres csak arra kell, hogy hitelesítse a gazságot. És tényleg csak arra, kizárólag arra, semmi másra nem kell. A gettókat uraló náciknak is csak arra kellett a varsói vagy a budapesti Zsidó Tanács, hogy ezek a tanácsok hitelesítsék a népirtást.
3. Azt a gazságot hitelesítse Veres, amellyel szemben harcolva a maguk eszközeivel, más intézmények kuratóriumi tagjai kiléptek a kuratóriumból. Amellyel szemben demokrata diákok és nem diákok hónapok óta tiltakoznak, vállalva ennek egzisztenciális következményeit is. Miskolc polgármesterének kutya kötelessége lett volna velük vállalni szolidaritást, nem lehet olyan érdeke Miskolcnak, ami felülírhatja ezt. És nincs is. Veres Pál áruló. ……”

Tudtok, na !!!
A szeretet jegyében….. a déká…… és csatolt részei