Skip to content

Nemes Rita a hárompróba Szuper Liga versenyén remekelt, míg Tasi Dávid 200 és 400 méteren is dobogóra állhatott

Nemes Rita a hárompróba Szuper Liga versenyén remekelt, míg Tasi Dávid 200 és 400 méteren is dobogóra állhatott

Nemes és Tasi is a dobogón Budapesten

Ott folytatták a DVTK atlétái, ahol előző héten abbahagyták. Nemes Rita a hárompróba Szuper Liga versenyén remekelt, míg Tasi Dávid 200 és 400 méteren is dobogóra állhatott a MASZ nyílt fedettpályás versenyén.

Nemes Rita 60 gáton újabb egyéni csúccsal kezdte az év első Szuper Liga versenyét, ahol 3 századot faragott korábbi legjobbján és nyerte a számot 8:45-el. Távolugrásban ismét hat méter fölött ugrott, ezúttal 611 centiméterig repült, amivel holtversenyben végzett az élen Krizsán Xéniával. A záró súlylökésben 13,26 cm-es szezonbeli legjobbjával a második lett. A mai napon szerzett 2656 pontja az összetett verseny második helyére volt elég az MTK versenyzője mögött, aki csak súlylökésben tudta felülmúlni Ritát. Folytatás jövőhéten az Országos Bajnokságon.

Tasi Dávid szombaton 400 méteren indult, ahol az első futamban 49,13-at futva a harmadik helyet szerezte meg. Vasárnap 200 méteren állt rajthoz és új egyéni csúcsával 22,17-el ismét a dobogó alsó fokára futott fel. Majkut Gergely tanítványa két hét alatt második egyéni legjobbját futotta.

Schein Péter 800 méteren a 11. helyen zárt 2:03:43-as időeredménnyel.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük