Skip to content

Hornyák Evelin vagyok, a Momentum országgyűlési képviselőjelöltje Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4. választókerületében

http://

Hornyák Evelin vagyok, a Momentum országgyűlési képviselőjelöltje Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4. választókerületében és a Momentum kazincbarcikai alapszervezetének kommunikációs vezetője.


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



8 Comments

  1. Névtelen
    2021.01.25. 17:51

    hajrá!

    2
    6
  2. Névtelen
    2021.01.25. 17:57

    Menjetek már Annácska migránsimogató asszisztensével…

    „Asszisztensek Anna Júlia DONÁTH
    …..
    EVELIN HORNYAK
    Marc Patrick SOIGNET”

    5
    2
  3. Névtelen
    2021.01.25. 18:03

    Most, hogy megtudtuk ki is,mehet vissza,ahonnan jött!😏

    7
    3
  4. Névtelen
    2021.01.25. 18:10

    Evelin ezzel a hadova dumával elvitte a pálmát. Jobbik Petike meg DK Andika csak pisloghat. És ahogy Bandika szuggerált. 😁😂🤣😀😂

    6
    2
  5. Névtelen
    2021.01.25. 18:18

    Hogyhogy nem az intelligens rokker a kommunikátor? 🙂

    5
    3
  6. guest
    2021.01.25. 18:40

    Még egy ok, hogy elmegyek Demeter Zoltánra szavazni.

    3
    4
    • Névtelen
      2021.01.25. 21:14

      Tudjuk, a másik a krumpli.

      1
      2
      • Névtelen
        2021.01.26. 21:50

        „Nyílt levél a třebíči Verocskának

        Stoffán György írta 2020. 09. 29.

        Tudja Verocska, ha egy magafajta – třebíči ganyéhordó – stílusú teremtmény meg akarna sérteni, hát nehéz dolga volna. Mert ha megfeszül, akkor sem sikerülne a dolog. Ugyanis nem hallatszik fel a maga szellemi és erkölcsi mélységéből az, amit mond! Mindössze saját primitívségét, ócska megfizetett bérencségét igazolta azzal, amit Hazámról, nemzetemről és kormányomról állított. Nem haragszom, mert maga egy olyan alja politikusi társadalom tagja, amely politikusi társadalom minden józan, és épelméjű ember megvetésével találja szembe magát Európában, és amely politikusi társadalom nap-nap után veri be saját koporsójába a jókora szögeket. Ugyanis ez a mentalitás, amelyet maguk, a magát világkormánynak gondoló láthatatlan hatalom parancsára képviselnek, és ami az isteni logikával is alapjaiban ellenkezik, önmagát számolja fel szépen lassan, de számunkra öröm: biztosan! Csak azt sajnálom, hogy egy nemzetet képvisel, amely nemzet sokkal többre érdemes, minthogy maga lejárassa.

        Ha nem is messze tekintek vissza a történelemben, akkor ennek ellenére találnék okot arra, hogy felhívjam a figyelmét: magának nem hazudozni és sértegetnie kellene az én nemzetemet, hanem bocsánatot kellene kérnie azért a gyilkosságsorozatért, amelyet maguk követtek el mind az első, mind a második világháború után. Maguk Csehszlovákiába magyarok ezreit hurcolták meg, vetették börtönbe, ölték halomra, telepítették ki, csak azért mert magyarok voltak… de nem is sorolom, mert nekem fáj. Hiszen családom tagjai közül is van néhány áldozat az önök ilovai börtön-számláján. „

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük