Skip to content

Trump hívei betörtek a Capitoliumba az elnökválasztás eredményét hitelesítő ülés közben

Trump hívei betörtek a Capitoliumba az elnökválasztás eredményét hitelesítő ülés közben

Rendőrök védik a képviselőket a Trump-párti tüntetőktől. Az amerikai elnök nyilvánvalóvá tette, hogy nem hajlandó távozni a hatalomból, az alelnöke nyíltan fordult ellene, amikor az eredmény megváltoztatására kérte.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



19 Comments

  1. guest
    2021.01.06. 21:17

    Trump nem hajlandó távozni a hatalomból mert nem képes felfogni, hogy veszített. Hívei megrohamozták az épületet mert ők sem képesek felfogni ,hogy Trump veszített és azt hiszik, hogy ha megrohamozzák az épületet azzal hatalomban tarthatják Trampli bácsit. De csak hiszik.

    • Névtelen
      2021.01.07. 09:55

      Nyugi van! Adj nekik egy kis időt , amig feldolgozzák a levélszavazat machinációkat.

      Gyurcsány mennyivel elegánsabban csinálta a 2006-ot.
      Aztán kibontotta az „igazság minden szeletét” Öszödön.

      1
      7
  2. Névtelen
    2021.01.06. 21:18

    „Friss rendkívüli! Könnygázt vetettek be a rendőrök, gumibottal ütik a tüntetőket, éles lőszerrel is lőnek már! Egy tüntető nő megsérült, és egy fiatal diák srác is vérzik!”

  3. Névtelen
    2021.01.06. 21:18

    „Magyarország 2006 Amerika 2021”

    2
    4
  4. Névtelen
    2021.01.06. 21:20

    „https://www.youtube.com/watch?v=e4qHOO0U7gY

    Friss rendkívüli! A rendőrség, akiket a demokraták a tömegbe küldtek oszlatni, menekülnek a dühös tömegtől!”

    • Névtelen
      2021.01.07. 03:46

      A demokraták hogx tudtak rendőröket odaküldeni?j Már most megkezditek a ferdítést?

      3
      3
      • Névtelen
        2021.01.07. 10:02

        Egy dolog kormányozni, más dolog hatalmon lenni

        Melyik miniszterelnök érvénytelenítette elvtársaid aláírását ?

        „A jogszabály mai napon (2020.I.7.) hatályos állapota

        1982. évi 6. törvényerejű rendelet

        Az alapokmány szerint az IMF korlátozás nélkül vásárolhat Magyarországon ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat – tehát bármit, ami megvehető és privatizálható adósság fejében. Egy másik passzus mentesíti a valutaalapot minden bírósági és hatósági eljárás alól. Ez a mentesség vonatkozik a szervezet valamennyi vezetőjére és alkalmazottjára. A magyar bíróságok az IMF-tulajdonok bérlőivel szemben sem járhatnak el. Az IMF minden vagyona, jövedelme, követelése és itteni ügylete teljes adó-, vám- és illetékmentességet élvez”

        Megteheti akármelyik miniszterelnök, ha EL VAGY ADÓSODVA?
        Egyet tehet. Nem vesz fel hitelt csak törleszt Rajta is van célkereszt.

        1
        2
  5. guest
    2021.01.06. 21:22

    Majd a január 20 -án beiktatott új elnök Joe Biden kutyái kikergetik Trumpot a Fehér Házból mert a kutyák megszimatolják ki az oda nem való.:D Vagy a katonaság kivezeti Trumpli bácsit ??? Ha esetleg január 20 után is elnök akarna maradni de szerintem addig meghátrál és távozik magától is belátja onnantól kezdve Trump csak egy egyszerű magánszeméllyé válik.

  6. guest
    2021.01.06. 23:48

    Lehet már a Fideszesek is már „dörzsölik a tenyerüket” ,hogy ha majd nálunk is 2022-ben az egyesült ellenzék nyer a demokrácia akkor majd a fideszesek utcára vonulnak provokációt szítva zavargásokat gerjesztve??? Hasonlóan mikor 2006-ban a tévészékház ostroma??? Ebből is látszik a jobboldal a békétlenség a demokraták pedig a békesség ami a demokrácia.

    6
    1
    • Névtelen
      2021.01.07. 10:13

      „Ebből is látszik a jobboldal a békétlenség a demokraták pedig a békesség ami a demokrácia.”
      Ennyi ésszel igazán erősíthetnéd a DK-Jobbik szövetséget.

      Mesélj már miért mondott le önként dalolva Gyurcsány, mint pártelnök, aztán mint miniszterelnök? Miért nem adott a PIAC hitelt neki? Mi volt az előzménye annak a műbalhé ostromnak? Ki hagyta mikróbuszban a fegyvereket? Ki védte meg a vízágyus
      rendőröket. Ki pakolta ki működőképes állapotban a T34-est? Ki alkalmazta , fizette a „messzirőljött” sötétruhásokat.

      „Gyurcsány úgy emlékszik, hogy ha annak idején Merkel nem rázza le csúnyán, akkor talán le sem mond
      Urfi Péter, 444, 2018. október 29
      Az ATV beszélgetős műsorában a DK elnöke beszélt az érzéseiről és az ország aktuális állapotáról, de a legérdekesebb talán egy régi sztori volt…..”

      1
      6
  7. guest
    2021.01.06. 23:53

    Zavargások Amerikában. Könnygázt vetettek be? Igen de még Trump van hatalmon ezek a zavargások Trampli bácsi „lelkén száradnak” mert még január 20 ig ő van hatalmon. Ez Amerikára nem jellemző mert tiszteletben tartják a törvényeket ezt valahonnan ezt a szélsőjobbos tüntetést valahonnan máshonnan gerjesztik bozonytalanságot gerjesztve sokan sejtik is honnan is gerjeszthetik. De Amerikára az ilyen nem jellemző az egészen biztos.

    • Névtelen
      2021.01.07. 10:15

      Á, csak a Ku Klux Klán megfelelője lett a BLM mozgalom.

      „2020. júl. 8. — A Black Lives Matter mozgalom egyik társalapítója szerint a fehér emberek valójában félállati lények, és genetikailag defektesek is.”

    • anonim
      2021.01.07. 17:53

      Ide vezet, ha hónapokon keresztül – felelőtlen hatalomvágyból – hergelik a tömeget.

  8. guest
    2021.01.07. 00:06

    Na ezért kell óvakodni a jobboldaltól. Mert nem képesek felfogni ha veszítenek. Ugyanakkor meg kell nekik mutatni, hogy van másik út is másik jobb alternatíva a demokrácia ami elhozza a váltást és szebb jövőt. Hajrá Joe Biden elnök úr demokraták, Hajrá egyesült ellenzék 2022 győzni kell. Meg kell mutatni a jobbosoknak, hogy nem ők a mindenhatóak nem ők az úr a háznál még akkor sem ha ők azt hiszik magukról ! Le kell váltani a jobbos parancsuralmi uram bátyám rendszert ami ráadásul Soros gyűlölet Állítsuk meg Brüsszelt Európai unió utálatpropagandával terhelt tele hazugságokkal amiben egymás vérfarkasai lettek az emberek ehelyett a társadalmi békére és megelégedettségre kell törekedni ahol a gyűlölet helyett egy szép mosoly lesz az utálat helyett SZERETET a boldogtalanság helyett boldogság ez már csak a 2022-es kormányváltással képzelhető el amely a fidesz számára a „22-es csapdája lesz” . Hát mit képzelnek ők magukról kik ők ??? Narancsos bukta.

    5
    2
    • Névtelen
      2021.01.07. 09:51

      Értem. Akkor azért gigatüntikézik egy hazaáruló taknyos jobbikos állandóan. Akkor azért lettek Simicska árvákból a Szemkilövető-házaspár mostohagyerekei.

      „”Demokráciában nincs forradalom. Választás van. Ha valami nem tetszik, akkor nem az a módi, hogy felborítjuk a villamost, hanem elmegyünk szavazni. Aki itt felborítja a villamost, lezárja a hidat meg felborogatja a kukát, az nem forradalmár, hanem bűnöző, huligán, söpredék. Működő demokráciában az ilyennek baja eshet. Ha mégis sikerrel jár, akkor meg puccsista, akit illik lebombázni. Persze elképzelhető annyira hülye puccsista, akit nem kell bombázni, mert magától nekimegy a holnap üvegajtajának, és felkenődik rá, mint egy krumplibogár.

      Fogsz kapni egy szép nagy szavazólapot. Megkeresed rajta a gazdit – Isten ajándékát -, beikszeled, és húzol haza. Szépen kivárod a végeredményt, aztán vagy csóválod a farkad boldogan, hogy mégis tiéd a gondnoki állás a székházban, vagy tudomásul veszed, hogy bukta. Utána még ki lehet menni az utcára örvendeni vagy búslakodni, újabb síkidomokat alakítani, egy kis dombra lecsücsülni.””

      Tóta W. Árpád, 2006. Index

  9. Névtelen
    2021.01.07. 07:09

    Mintha a Lyukó-völgyből szalajtották volna őket…

  10. Névtelen
    2021.01.07. 14:09

    Fidesz buzipárti aktivisták az amerikai békemeneten!

  11. Névtelen
    2021.01.07. 14:46

    Itt ugyanez történne hasonló helyzetben.

  12. repülő
    2021.01.07. 14:55

    Csak emlékeztetőül!
    Miért is vett Kövér házelnök annyi fegyvert és lőszert az országháznak!
    Ha megbukik Orbán, majd védik vele a győztestől a parlamentet, nehogy elfoglalja a helyüket!
    Ez az új munkásőrség!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük