42 KG ZSÍRT ADOTT LE MISKOLCON

– Kilenc éve foglalkozom az orvosi fogyókúrával – kezdte dr. Ispány Marietta. – Célom, hogy minél több ember részesüljön ebben a terápiában, leadva a kilókat, megtanulva a helyes táplálkozást, elindulva a mozgás útján, elhagyva a gyógyszereket. Akár 5, 10, 20, akár 70, 80, 100 kg-ot kell leadnia, fogadjon el egy egészséges, önbizalommal teli életet, túlsúly nélkül, karcsú alakkal.

– Egyik kedves páciensünk januárban döntött úgy, hogy változtat az életén, és elkezdi az INSUMED fogyókúrát – mondta a doktornő. Magas testsúlya már szív és érrendszeri, ízületi panaszokat okozott, az egészsége forgott kockán. Induló súlya 181,5 volt. 1 év alatt jelentős zsírleadás történt, 42 kg zsírtól szabadult meg. Az orvosi fogyókúrával biztonságosan, folyamatos ellenőrzés alatt, izomveszteség nélkül adta le a zsírkilókat. A rendszeres kontrollok és a szabályok betartása révén egészsége jelentősen javult, mozgása, erőnléte visszatért. Szívproblémái, ízületi panaszai megszűntek. Kitartóan folytatja tovább a diétát.

Pácienseink az idén határozták el, hogy az orvosi fogyókúra által megteszik az első lépést az egészség, a gyógyszermentes élet, a tökéletes laborértékek, a lelki megfiatalodás, a karcsúság felé. Leadott kilóikat összeadva összesen 152 kg-tól szabadult meg öt páciensünk. Egyenként – 20kg, 56 kg, 25.4, 22 kg  és 21 kg-ot adtak le testzsírból. Így sikerült megelőzni a kardiovaszkuláris betegségeket, a cukorbetegséget, ízületi problémákat, csökkent a vérnyomásuk, laborértékeik normalizálódtak és nem utolsó sorban fittek, üdék és karcsúak lettek. Gratulálunk mindegyikőjüknek! 

A fogyókúra elkezdésekor ingyenes mérések. Ha túlsúlyos, szív-érrendszeri betegséggel küzd, magas a vérnyomása, magas a koleszterinszintje, refluxbetegsége van, ízületi gyulladással, kopással küzd, nem esik teherbe, PCO szindrómás, akkor keressen meg minket! Szabaduljon meg a felesleges kilóktól!

ERŐSÍTSE IMMUNRENDSZERÉT!

Keressen meg minket! Szabaduljon meg a felesleges kilóktól! Tegye meg az első lépést egy egészséges, lehetőségében szabadabb élet felé!
Medi-Art Egészségcentrum

Miskolc, Arany János utca 9. I/1.

Bejelentkezés: Dr. Ispány Marietta 06-70/322-5982