Már a Szentendrei úton azért nyavalyogtam a férjemnek…

Nem egy vendég lett vegán az édesburgonyás hamburgerük miatt

Házhoz szállítással és elvitelre kínált ételekkel próbálja kibekkelni az őszi-téli járványhullámot a Bartók Béla úti Vegan Love. A tulajdonosok, Regölyi Lilla és Péter a tavasszal lehúzták a rolót mindkét éttermükön, és csak a korlátozások feloldása után nyitottak újra. De közben nem malmozott otthon a házaspár: a következő Vegan Love pesti helyszínét keresték, és meg is találták. A 300 négyzetméteres belvárosi éttermük december első felében nyitna, a húsos Magic Burgert standby üzemmódra kapcsolják év elejéig.

Nehéz visszaemlékezni arra az időszakra, amikor még nem volt ennyi klassz, minőségi ételt kínáló burgerező Budapesten. Pedig nem is volt olyan rettentő régen. Szinte elsőként, 2010-ben, a Szentendrei úton egy büfékocsiban nyitotta a Regölyi házaspár az egyik legrégebbi hamburgeres vállalkozást, a Magic Burgert. Gyorsan népszerűek lettek, és a sikert látva beljebb is költöztek a városban. Aztán nem épp a belvárosban nyitottak új helyen: a XI. kerületi Barázda utcáig kellett elvándorolniuk a törzsvendégeknek. De aki beszokott oda, valószínűleg maradt is.

„Már a Szentendrei úton azért nyavalyogtam a férjemnek, legyen minimum egy vegaburgerünk. Azt is tudatosítottam, szeretném, ha később bővebb lenne a húsmentes kínálat” – meséli Regölyi Lilla, aki amikor teljesen vegánra váltott, férje még bőszen falta a steaket.https://forbes.hu/uzlet/nem-egy-vendeg-lett-vegan-az-edesburgonyas-hamburgeruk-miatt/