Ébresztő !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tud valaki olyan statisztikát, hogy hány magán kiadó lakás van Miskolcon ?
Tud valaki olyan statisztikát, hogy ebből mennyi a Fészekrakós ?
Tud valaki olyan statisztikát, hogy 2010 előtt hány üres lakás és milyen állapotban volt ?
Tud valaki olyan statisztikát, hogy ezek a felújítani kíván lakások hol vannak, mennyi a valós piaci értékük ?
Tud valaki számolni ? 1000 db üres lakás, ha több mint a fele majdnem hasonló, akkor a többit miért nem adták ki ? Miért csak 30 lakást hirdettek meg ha már 1850 jelentkező volt? Volt előtte piackutatás ? A fiatalok vajon miért nem tolongnak a közel félezer kiadható lakásért ? Ha van kb. 1000 db üres lakás és évente 100 db-ot akarnak felújítani, akkor mi lesz a többivel ? Addig miből fogják fenntartani, vagy teljesen lerohadnak?
Tudja valaki mi lett a Bazár tömbben tervezett új lakásokkal, mert arról sajnos sokan lemaradtunk?
Tudja valaki, hogy a Szociális bérlakás árát mióta mérik a nem szociális piaci árakkal ?
Tudják ezek, hogy a fiatalok nem hülyék ? Ha saját tulajdonút vesznek, akkor annak sokkal jobbak a kondíciói mint ha más szekerét tolják ?
Tudják ezek, hogy a fiatalok a szülei még emlékeznek a főutcai pláza projekt kaucióira és a mai napig nyögő terhekre ? A kiürült főutcára ? Miből fogják kifizetni 36 hónap alatt, ha most sincs rá pénzük ? Azt a pénzt vagy így, vagy úgy de ki kell fizetni.
Tessék mondani, hogy van az, hogy megemelik a bérleti díjat és aztán pedig elengedik egy részét, ha kellőképpen megalázkodik az időközben nyugdíjassá, vagy csökkentett bérűvé vált bérlő? És tessék mondani, ki fogja befizetni az elengedett bérleti díj utáni adóterheket ?
Uraim önök nem ezt ígérték!!!!!!!! Önök azt ígérték, hogy Velünk a Város. De ma már tisztán látszik, hogy önök elfelejtették a hatalomutáni nagy kapkodásban a mondatot befejezni, valahogy így: A Város Velünk, de aki Aki bérlő az ellenünk. Ugye ez a többi esetben nem így lesz ? Bár jó volna tudni, hogy kinek adták el a Város több mint 500 éves tulajdonát képező pincéjét, az avas első sor 1 szám alatti pincét, amely kb 15 futball pálya hosszúságú nagyon szép barok felépítésű présházzal a meghirdetett 10 millió forintért?