Nem hivatalos információk szerint a mai napon (október 19) a diákokat és az egész tantestületet hazaküldték, mivel több diák is koronavírusos lett.

A gimnázium honlapján szereplő hivatalos levél szerint a tanítás nélküli munkanapok átcsoportosításával holnaptól (azaz október 20-tól) szünetel a tanítás, így az november 2-án folytatódhat majd az őszi szünet végével:

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2020/2021-es tanév munkatervében tervezett tanítás nélküli munkanapok átcsoportosítása miatt, 2020. október 20-22. időszakban iskolánkban szünetelni fog a tanítás. A tanulók felügyeletéről és étkezéséről természetesen igény szerint gondoskodunk. Kérem, hogy gyermekük osztályfőnökének a mai napon – 2020. október 19-én – jelezzék a felügyeletre vonatkozó igényüket. Az étkezés lemondását egyénileg, a szokásos módon lehet megtenni. Az őszi szünet végét a tanítás nélküli munkanapok áthelyezése nem befolyásolja, így 2020. november 2-án szeretettel várjuk tanulóinkat.

Az őszi szünetre tartalmas pihenést kívánok mindenkinek!

 

Üdvözlettel: Madarász Péter igazgató

Bár a hivatalos közleményben nem esik szó a vírusról, azonban a gyors reagálás talán segíthet lassítani a vírus terjedését Miskolcon.