Skip to content

A miskolci rendőrség épülete előtt dobta el az agyát és az autóját egy ittas vezető

Még vasárnap éjjel történt egy igazán furcsa baleset Miskolcon, amiben szerencsére nem sérült meg senki. Egy ittas vezető vágódott a fák közé, közvetlenül a rendőrkapitányság épülete előtt.

 

Történt ugyanis, hogy pár napja egy fiatal egy buliban vett részt Sajókeresztúron. Ezzel nem is lenne baj, hiszen emberünk jól érezte magát, fogyasztott is szépen alkoholt, ahogy az illik (a saját elmondása szerint tequila, vodka és whiskey volt aznap este terítéken). Csak éppen utána úgy döntött, hogy jó lesz autóval hazamenni. Be is ült a kocsijába, majd elfordította a kulcsot (ebben a pillanatban követte el a legnagyobb bűnt, amit egy vezető elkövethet) és nekiiramodott a 3-4 kilométeres útnak.

Jól is ment minden egy darabig (állítólag), majd egyszer csak a Miskolci Rendőrkapitányság épülete előtt, a kizárólag rendőrségi és belügyminisztériumi járművek számára fenntartott úton sikerült eldobnia a vasat. Az elszabadult Volkswagen ezek után a fák között állt meg. A főszereplőnk nem sérült meg, saját erejéből mászott ki az autóból, de ott már a rendőrök várták, hogy felelősségre vonják. Mondjuk nem kellett nagy vonulást felmutatnia a hatóságoknak sem, elég volt laza tempóban kisétálni az épület elé, hogy elkezdhessék az intézkedést. A sofőr később elmondta, hogy fogalma sincs hogy került a rendőrségi területre, hiszen igazság szerint pontosan a másik irányban lakik…



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük