Iványi Gábor szerint Kuncze megfertőződött a koronavírussal, az intenzíven ápolják. A hír igaz
Budapest, 1995. szeptember 27. Ungvári Tamás író, Fenyő János, a VICO Rt. elnök-vezérigazgatója és Kuncze Gábor belügyminiszter beszélgetnek az ötödik alkalommal megrendezett, Médiahajó '95 elnevezésű közéleti és politikai rendezvényen. A résztvevők hajókirándulást tesznek a Dunán Budapest és Visegrád között. MTI Fotó: Kovács Attila

 

A Facebook-on közvetítették élőben Iványi Gábor lelkész, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetőjének igehirdetését, a lelkész itt közölte a hírt Kunczéék betegségéről.

Iványi Gábor szerint Kuncze megfertőződött a koronavírussal, az intenzíven ápolják

Itt hangzott el, hogy Kuncze Gábor volt országgyűlési képviselő, egykori belügyminiszter, az SZDSZ korábbi elnöke megfertőződött koronavírussal és jelenleg intenzív osztályon ápolják.

A lelkész azt is elmondta, hogy Kuncze a feleségét látogatta a kórházban, valószínűleg mind a ketten ott kapták el a fertőzést.

FRISSÍTÉS!

Kuncze megerősítette a hírt, és ezt írta a Facebookon:

Kedves Barátaim, Ellenfeleim és Mindenki, aki közte van!Igen, a hir igaz, feleségemmel együtt elkaptuk a Covidot. Igen, a hir igaz, kórházban vagyunk, én intenzíven. Itt azonban vége a sztorinak, ugyanis gyógyulunk, hamarosan rendben leszünk. Köszönjük az aggódást és vegyétek fel a maszkot! A COVID nem finom!

Barátsággal: Kuncze Gábor

Fotó: Archív