Pataky Attilát megtörte a korona

Pataky Attilát  hazaengedték a kórházból. A két igazoltan koronavírusos zenész telefonon nyilatkozott az RTL klub híradójának. A frontember azt mondta, hogy nagyjából nyolc kilót fogyott, miután elkapta a vírust.

Ha tükörbe nézek, akkor vagy nagyon elszomorodom, vagy nevetek egyet, és azt mondom, hogy hát, életed legmanökenebb formáját hozod éppen, Attila.

Hozzátette, hogy egy-két héttel ezelőtt volt nagyon rosszul, de most, hogy otthon van, sokkal jobban érzi már magát, elmúltak a fájdalmai is. Kiemelte, hogy nagyon hálás a Szent László Kórház dolgozóinak is. Azt mondja viszont, hogy hiába gyógyul a teste, a lelke még mindig háborog, hiszen reszket mindenkiért, az egész családjáért, az országért, és azokért is, akik fájdalomban élnek.

A 69 éves zenész március végén még szkeptikus volt a koronavírussal kapcsolatban, aztán, most, hogy ő is megfertőződött, már máshogy gondolkodik.

Mindened fáj, nagyon-nagyon-nagyon nehéz élni, és alázattal jelentem, hogy amit eleinte hangos rocksztárként közöltem, hogy ez nem úgy van, meg nincs is annyira, meg nem úgy. De van, és úgy van, és annyira van.