Skip to content

Csütörtökön érkezik a hidegfront, de a hétvégén érezzük meg leginkább

Csütörtökön érkezik a hidegfront, de a hétvégén érezzük meg leginkább

Csütörtökön eleinte a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható. Reggel, délelőtt még inkább csak az Alpokalján, majd a délután a nyugati és északi megyékben is lehet elszórtan zápor, zivatar. Késő délutántól egyre inkább csak az ország középső részén lehetnek záporok, zivatarok, de késő estétől ezek is gyorsan lecsengenek. Csütörtökön az északira, északkeletire forduló szél délutánig csak a Nyugat-Dunántúlon, délutántól kezdve már a keleti megyékben is megerősödik, a Bodrogközben és környékén viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul, az északi völgyekben ennél kissé hűvösebb, nagyobb városainkban enyhébb lehet a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 25 és 31 között valószínű, de Sopronban kissé hűvösebb is lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint bár megérezzük a csütörtöki hidegfrontot, markánsabb lehűlésre csak egy nappal később, azaz pénteken számíthatunk.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük