Skip to content

Erről is lecsúsztunk. Zalaegerszegen gyártják majd a világ legmodernebb hiúzait

Erről is lecsúsztunk. Zalaegerszegen gyártják majd a világ legmodernebb hiúzait

A Rheinmetallal együttműködve, a gyártóüzemen túl, egy, a(hiúz) és off road járművek tesztelésére alkalmas tesztkörnyezetet is kialakítanak a Zalazone járműipari tesztpályán – jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Zalaegerszegen csütörtökön.

Palkovics László a ZalaZone Járműipari Tesztpályán tartott rendezvényen Benkő Tibor honvédelmi miniszterrel közösen jelentette be, hogy mintegy 60 MILLIÁRD FORINTOS BERUHÁZÁSSAL ÉPÜL MEG A HARCJÁRMŰVEKET GYÁRTÓ ÜZEM, ÉS 20 HEKTÁROS TERÜLETEN TESZTPÁLYÁT IS KIALAKÍTANAK MELLÉ. 

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (korábbi felvétel)FORRÁS: MTI/CZEGLÉDI ZSOLT

A termelés 2023-tól indul el, a világ egyik legmodernebb hadiüzeme a beszállítókkal együtt mintegy 500 embert foglalkoztat, és a gyártáson kívül fejlesztéssel is foglalkoznak majd – tette hozzá a miniszter.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



7 Comments

  1. Guest
    2020.09.10. 21:41

    Tankok és fegyvergyár? Miért nálunk? Mi ez a nagy hadi, katonai fegyverkezés? Belarussziába Lukasenko is fegyverkezik, Oroszországban Putyin hazánkban Magyarországon Orbán. Kik fegyverkeznek? Diktátorok ! Miért? Mert félnek a néptől ha népfelkelés lenne legyen mivel leverni a felkelést. Emlékszünk ’56 ra hazánkban Magarországon és lásd Belarusszia Lukasenko. Magyarok reakciója erre jogosan mi lehet? Nem tetszik a rendszer. A fegyverkezési rendszer. Miért nincs ez ellen a hadi gyár ellen tiltakozás??? Vigyék inkább Putyinnak Oroszországba. Nem kell nekünk ilyen gyár ! Magyar munkaerő nincs. Jönnek majd sajnos a vendégmunkások. Túl sokan vagyunk már így is zsúfoltig csordultig tele az ország mindenféle emberrel fura emberekkel. Minek még ide több ??? Miért nem oda viszik gyárat amelyik ország jobban rászorulna a munkahelyre??? Elég volt a fideszből !

    4
    4
    • Névtelen
      2020.09.11. 09:21

      nem akkor kell tűzoltó autót sem rendelni, amikor már ég a ház….
      egyébként Miskolcon igenis lenne helye egy pár komoly üzemnek

      4
      2
    • Névtelen
      2020.09.11. 09:33

      Szomorú, hogy egy ilyen demens, komcsi idióta még klaviatúrát ragadhat és ide fröcsögheti a baromságait. Ettől csak az a szomorúbb, hogy Miskolc kókler vezetése semmilyen befektetőt nem tud ide vonzani.

      3
      5
    • Névtelen
      2020.09.11. 11:04

      Öreg!
      Akkor Trump a fő diktátor???

      1
      2
  2. Névtelen
    2020.09.11. 09:40

    Tudod proli (dehogy tudod)! Magyarország NATO tag, ami kötelezettségekkel jár. Ehhez igazodva szükséges a hadsereg fejlesztése. Az pedig, hogy egy ilyen óriási, 60 milliárdos beruházás Magyarországon valósul meg, minden normális, magyar ember számára öröm, a károgó, irigy bolsevik söpredék számára meg kín, mert előrevetíti a 2022-es vereségüket. Szárnyaló gazdaság mellett, ki akarná, hogy a moslékkoalíció vezesse az országot.

    3
    4
  3. guest
    2020.09.11. 17:35

    Demens, komcsi idióta? Meg proli meg söpredék? Egy komcsi se vagyok, kettő öreg sem, három idióta sem, négy pedig ha ismernél igencsak csodálkoznál meglepődnél ki vagyok 😀 😀 öt pedig a fidesz mindenhatónak képzeli magát, hogy ő a legjobb akit éltetni kell és örökké hatalmon lesz. Hát pedig hidd el ha az ellenzék lesz hatalmon akkor is fognak jönni munkahelyek annyi amennyi szükségszerűség a magyaroknak de nem a külföldi vendégmunkásoknak hanem a magyar embereknek és arányosan, kiegyensúlyozott versenyszellem mellett, hogy egész Európa jól járjon ugyanis nem csak Magyarországot kell naggyá tenni hanem az egész kárpát medencét sőt Európát is hiszen Európai Magyarok vagyunk Magyarország mellett Európa is az otthonunk nem „csorba” egyoldalú fejlődés kell csak itthon hanem egész Európában is tehát. Továbbá ócska maffia módszerekkel hatalomba tartva magát a fidesz kormány nemzeti szót mint érték csak saját magára tekinti és majd ő minden jó és dicsőség elhozója? Most komolyan meddig akarnak maradni 2050 ig vagy az idők végezetéig? Az embereknek nyílik a szemük a diákoknak 2019 ben az önkormányzatok nagy részét elveszítette a fidesz, 2022 ben pedig az országvezetést is mert ilyen dölyfös, gőgös és nemzeti szó mögé bújva azt kisajátítva mindenki mást aki más véleményt mondd meg lehurrogni nem egészséges. De az sem ,hogy ilyen hosszú ideig vannak egy egészséges nemzetben nem ilyen hosszú időre rendezkedik be egy hatalom hanem minimum legalább 8 évenként van kormányváltás nem örök időkig bekényelmesedve a hatalomba az idők végezetéig? Hát mit képzelnek? Az USA-ban az a módszer jó, hogy maximum 2 ciklust vihet valaki akármilyen jól kormányoz két ciklus után jön egy egészséges váltás az példa. Nem úgy mint nálunk, hogy bekényelmesednek a királyi székben és ott pöffeszkedve uralkodnak és kisajátítják maguknak a nemzeti szót is furcsa egy népség ez a fidesz. De, hogy a nép még nem kerekedett ezen felül az is furcsa. Bár a diákság kezdd ébredezni meg a csalódottak hajrá Free SZFE.

    3
    2
  4. Névtelen
    2020.09.11. 20:38

    „kezdd” Így írják a prolik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük