A Vízügyi igazgatóság megálló helyett a Selyemrét és Tisza pályaudvar megállóhelyeket érintik – tájékoztatta portálunkat az MVK.

Az útvonal módosulása menetidő növekedéssel jár, ezért a 3-as és 3A-s autóbuszok menetrendje is változik vasárnaptól. A 24-es autóbusz a Szinvapark megállóhelyen csatlakozást biztosít több alkalommal a 3A-s autóbuszhoz, emiatt a 24-es autóbuszok menetrendjében a garantált csatlakozások változnak. Az útvonal-és menetrend módosítás miatt a 3-as autóbuszok reggeli meghirdetett garantált csatlakozásai vasárnaptól nem valósulnak meg.

A 3-as és 3A-s autóbusz útvonala a Bajcsy-Zsilinszki út és a Vasúti sorompó megállóhely között:
– a Berzsenyi Dániel utca, illetve Szirma végállomás irányába: a Bajcsy-Zsilinszki út megállóhely után a Selyemréten (a Tiszai pályaudvar felé, a bérházak előtti megállóhelyen), a Tiszai pályaudvaron (helyközi járatok megállóhelye a körforgalom után a felüljáró irányába) állnak meg, a Vasúti sorompó megállóhelytől az útvonaluk, megállóhelyeik változatlanok;
– a Búza tér irányába: a Vasúti sorompó után a Tiszai pályaudvaron (a pályaudvar épülete előtti leszállóhelyen), a Selyemréten (a Búza tér irányába a templom előtti megállóhelyen) állnak meg, majd a Bajcsy-Zsilinszky úttól az útvonaluk és a megállóhelyeik változatlanok.

A 3-as autóbusz módosított menetrendje ITT, a 24-esé pedig ITT érhető el. Az autóbuszok terelt útvonaláról készült térkép nagy felbontásban IDE kattintva tekinthető meg.