Skip to content

Amerikai játékost igazolt a DVTK röplabda csapata. Carly Beddingfield az Új-Mexikói Egyetemen végzett

Amerikai játékost igazolt a DVTK röplabda csapata. Carly Beddingfield az Új-Mexikói Egyetemen végzett

Amerikai játékost igazolt a DVTK röplabda csapata. Carly Beddingfield az Új-Mexikói Egyetemen végzett, ahol az egyetemi csapatban nyújtott kiemelkedő teljesítményt, majd egy évet Finnországban légióskodott. Toma Sándor vezetőedző 2-es ütő (universal) poszton számíthat a játékára.

A 23 éves röplabdázó tavaly végzett az Új-Mexikói Egyetemen kommunikáció szakon, ahol tanulás mellett az egyetemi röplabda csapatban nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Egy évet töltött profiként a finn OrPo csapatnál 2-es ütő poszton.

Carly mögött hosszú utazás áll, hiszen vasárnap délután érkezett Magyarországra. Hétfőn délelőtt az első közös edzésen találkozott új csapatának tagjaival, akik nagy örömmel fogadták a mindig mosolygós és lendületes játékos érkezését. Carly bemutatkozott és elkezdte a rávezető edzéseket, hogy fokozatosan tudjon átállni a szervezete és hozzászokni új környezetéhez, Miskolchoz.

2019-20 highlight from Bring It Promotions (II) on Vimeo.

– Magas játékos érkezett az ő személyében a csapathoz, 2-es ütő (universal) játékosként fogunk rá számítani a mérkőzéseken. Úgy gondolom, hogy a tavalyi csapathoz képest most még erősebb keretet sikerült összeállítani. A fiatalok is jobban összeszoktak és idén már tapasztaltabb játékosként tudnak pályára lépni. Carly egy nagyon jókedélyű és technikás játékos, igazi húzóembere lesz a DVTK-nak. A többi csapat keretét még nem ismerjük teljesen, de úgy érzem mi készen állunk a szezonra. Még egy légiós bejelentésére számíthatnak a szurkolók! – árulta el Toma Sándor, szakmai igazgató. – Carly szemmel láthatóan jól érezte magát és első perctől kezdve szimpatizáltak a lányokkal, aminek kifejezetten örülök, mert nagyon jó alaphangulatot teremt az edzésekhez.

Névjegy

Vezetéknév: Beddingfield
Keresztnév: Carly
Születési idő: 1996.11.28.
Születési hely: Albuquerque, Új-Mexikó
Magasság: 190 cm
Állampolgárság: amerikai
Poszt: 2, universal

Pályafutása

2019/2020 OrPo, Finnország
2018/2019 Strandröplabda, Long Beach State
2016-2018 Új-Mexikói Egyetem               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2020.09.03. - 13:24

    Meg fogja érni a pénzét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.