Borsodi

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában az első félidőben egy szép szabadrúgás-kombinációt követően Mirko Ivanovski fejesével szerzett vezetést a DVTK. A fordulás után a hazaiak egyenlítettek, azonban Iszlai Bence értékesítette a Tamás Márk lerántásáért megítélt büntetőt, és idegenben győzött a DVTK. A találkozó után Feczkó Tamás elmondta: „Nagyon bízom benne, hogy jövő héten visszatérnek a szurkolóink, és közösen még erősebbek leszünk”.

OTP Bank Liga 10. forduló

Paksi FC – Diósgyőri VTK 1-2 (0-1)

Paks, 1397 néző. Játékvezető: Kassai Viktor (Király Krisztián, Becséri Gergely; Szilasi Szabolcs, Molnár Attila).
PFC: Holczer – Osváth, Lenzsér, Poór, Szabó J. – Papp K., Simon Á. – Könyves, Balogh B., Hahn – Fejős. Vezetőedző: Szivics Tomiszláv.
DVTK: Danilović – Polgár, Brković, Karan, Tamás M. – Márkvárt, Iszlai – Shestakov, Rui Pedro, Korbély – Ivanovski. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Ivanovski helyett Hasani a 44., Fejős helyett Remili a 46., Simon Á. helyett Kecskés T. az 56., Korbély helyett Prosser a 62., Rui Pedro helyett Vági a 84., Hahn helyett Báló a 86. percben.
Sárga lap: Poór a 21., Szabó J. a 38., Könyves az 50., Korbély az 52.,Lenzsér a 64., Iszlai a 65., Tamás M. a 71., Rui Pedro a 85. percben.
Gólszerző: Ivanovski (0-1) a 14., Könyves (1-1) az 59., Iszlai (1-2, 11-esből) a 64. percben.

paks-dvtk_2019-2020_01.jpg
A DVTK kezdőcsapata
(Kattintásra galéria nyílik. Fotók: Szabó Krisztián)

Kulcspillanatok

14. perc: Diósgyőri oldalszabadrúgás jobbról, az oldalvonal mellől, a hazai kispad elől. Márkvárt nem középre adta, hanem kissé jobbra, a bemozduló Rui Pedrónak, aki belekanalazott, és a berobbanó Mirko Ivanovski belestukkolt a labdába, ami a hálóban kötött ki, 0-1