DVTK – Újpest 1-2 (1-1)

 

Nagyot küzdött a DVTK az Újpest ellen, de nem jött az újabb győzelem. Az OTP Bank Liga 2. fordulójában a vendégcsapat egy számukra szerencsésen pattanó labda után szerzett vezetést, amit Tajti Mátyás közvetett szabadrúgás után még a szünet előtt kiegyenlített. A ráadásban mindkét csapat támadott, de gólt csak a vendégek szereztek, egy jól eltalált lövés akadt be a hálóba.

Borsodi

DVTK – Újpest 1-2 (1-1)

Nagyot küzdött a DVTK az Újpest ellen, de nem jött az újabb győzelem. Az OTP Bank Liga 2. fordulójában a vendégcsapat egy számukra szerencsésen pattanó labda után szerzett vezetést, amit Tajti Mátyás közvetett szabadrúgás után még a szünet előtt kiegyenlített. A ráadásban mindkét csapat támadott, de gólt csak a vendégek szereztek, egy jól eltalált lövés

akadt be a hálóba.

OTP Bank Liga 2. forduló

Diósgyőri VTK – Újpest FC 1-2 (1-1)

Miskolc, DVTK Stadion, 6518 néző. Játékvezető: Farkas Ádám (Ring György, Szalai Balázs; Solymosi Péter; Takács János).
DVTK: Danilović – Ternován P., Brković, Karan, Polgár – Márkvárt, Adukor – Shestakov, Tajti M., Juhar – Prosser. Vezetőedző: Fernando Fernández.
ÚFC: Pajović – Pauljević, Litauszki, Ristevski, Balázs B. – Onovo, Sanković – Zsótér, Rácz B., Simon K.  – Nwobodo. Vezetőedző: Nebojša Vignjević.

Csere: Juhar helyett Hasani az 52., Ternován P. helyett Bacsa az 58., Rácz B. helyett K. Mészáros a 70., Karan helyett Szabó B. a 77., Zsótér helyett Kovács L. a 82., Simon K. helyett Bjarnason a 90. percben.
Sárga lap: Karan a 40., Litauszki az 57., Sanković a 62., Kovács L. a 88. percben.
Gólszerző: Zsótér (0-1) a 14., Tajti M. (1-1) a 38., Nwobodo (1-2) a 48. percben.