Bartha GyörgyNyílt

levél a Diósgyőri Szurkolók Közössége Egyesület Elnökségének.

Kedves Szurkolótársak!

Olvastam a DFC Kft tulajdonosaihoz írt leveleteket az újságban.

Az első három javaslatotokkal teljesen egyet tudok érteni, jónak és kivitelezhetőnek tartom. Ezek olyan felvetések amelyek a nézőszám növelését és a szurkolókra való nagyobb odafigyelést szolgálják.
Igazából klaviatúrát a negyedik javaslatotok miatt ragadtam. Bár hozzátok is lenne így nyilvánosan egy-két kérdésem,de nem szeretném elterelni a levelem témáját az eredeti célomtól. A következő kérdéseim lennének hozzátok:
1.Gondolkoztatok-e azon,hogy az önkormányzat miért pont 2018 év végén találta ki,hogy a DVTK szurkolók 2+2 %tulajdonrészt kapjanak a diósgyőri focit működtető gazdasági társaságból?
2.Tudjátok-e,hogy egy gazdasági társaságban a tulajdonosoknak adott esetben mélyen a zsebükbe nyúló kötelezettségeik is vannak és nem csak jogaik? (Itt annyit szeretnék megjegyezni,hogy a jelen helyzetben amikor 900 milliós tőkeemelést kellene végrehajtani a 2+2%-os kisebbségi tulajdonosnak sok tíz millió forint kötelezettsége keletkezik.)
3.Tudjátok-e, hogy nem történt meg a tőkeemelés,mert az önkormányzat nem fogadta el a többségi tulajdonos azon ajánlatát,hogy ő 700 milliót fizet be és az önkormányzat a tulajdonrészéhez képest kevesebb összegű 200 milliós befizetést kellene végrehajtson?
4. Tudjátok-e,hogy ezzel a lépéssel az önkormányzat súlyosan veszélyezteti a csapat jövő évi szereplését? ( Szemernyi kétségen sincs ,hogy a pályán a fiúk a játékukkal biztosítani tudják a jövő évi első osztályú tagságot.)
5.Tudjátok-e, hogy az önkormányzat amely közpénzzel gazdálkodik,miért akarta titkosítani a gazdasági társaság közgyűlését és nem járult hozzá a nyilvánossághoz?
6. Tudjátok-e,hogy a többségi tulajdonos amióta birtokon belül van mennyi pénzt tett be a diósgyőri fociba és a TAO révén a cégei mennyivel járultak hozzá az egészhez?
7.Tudjátok-e,hogy a fent említett időszakban a miskolci önkormányzat befizetései milyen mértékűek voltak?

Ezek a kérdések jutottak nagy hirtelen eszembe és ha ezek megválaszolásra kerülnének akkor a sok ezres DVTK szurkoló tábor és szerintem ti is tisztábban látnátok.

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket.

CSAK A DIÓSGYŐR

Bartha György
elkötelezett DVTK szurkoló

U.I: Éberen figyeljétek,hogy ki az igazi támogatója a DVTK-nak és ki az aki más célokat szem előtt tartva igazi kerékkötője a csapatunk körüli történéseknek.