DVTK – DVSC 1-0 (1-0)

 

Az OTP Bank Liga 14. fordulójában Florent Hasani irgalmatlanul nagy góljával szerzett vezetést a DVTK a DVSC ellen az első félidőben. A második játékrészben tovább növelhette volna előnyét a DVTK, de vagy a vendégek taktikai szabálytalansága akasztotta meg a támadást, vagy pontatlan lett a lövés. Több gól nem esett, így győzelmével megszakította rossz szériáját a DVTK.

 

Borsodi-Lipi

OTP Bank Liga 14. forduló

Diósgyőri VTK – Debreceni VSC 1-0 (1-0)

Miskolc, Diósgyőri Stadion, 2553 néző. Játékvezető: Iványi Zoltán (Medovarszki János, Csatári Tibor; Takács János, Bogár Gergő).
DVTK: Antal – Brković, Karan, Tamás M. – Shestakov, Szabó B., Márkvárt, Tajti M., Juhar – Hasani, Bacsa. Vezetőedző: Fernando Fernández.
DVSC: Nagy S. – Kusnyír, Kinyik, Pávkovics, Barna – Varga K., Haris, Tőzsér, Bódi – Takács T., Könyves. Vezetőedző: Herczeg András.

Csere: Könyves helyett Szécsi az 55., Varga K. helyett Avdijaj a 65., Hasani helyett Mihajlović a 72., Takács T. helyett Jovanović a 77., Bacsa helyett Vernes a 81., Tajti helyett Mazalović a 90+2. percben.
Sárga lap: Bacsa a 39., Könyves N. a 43., Haris az 52., Kinyik a 69., Szabó B. a 72.,. Bódi a 75., Avdijaj a 85. percben.
Gólszerző: Hasani (1-0) a 38. percben.

dvtk-dvtk20.jpg
Újra győzelemnek örülhettek a játékosok és a szurkolók
(Kattintásra galéria nyílik. Fotók: Szabó Krisztián)

Kulcspillanatok

38. perc: Márkvárt passzával Florent Hasani megfordult a 16-os előterében, majd 21 méterről ballal irgalmatlanul nagy gólt ragasztott a jobb fölső sarokba, 1-0