Pakusza fejlesztéseivel

kampányol Kriza

A Fidesz néhány hete még azzal támadta Pakusza Zoltánt, hogy a jobbikos képviselő nem csinál semmit, most viszont az általa végrehajtott fejlesztésekkel próbál népszerűséget szerezni magának Kriza Ákos polgármester.

Pakusza Zoltán perecesi sajtótájékoztatóján jelezte, a napokban a választókörzet lakói levelet kaptak Kriza Ákostól, amelyben felsorolja hat pontban az elmúlt év fejlesztéseit. Csak azt felejtette el nagyvonalúan leírni – tette hozzá –, hogy ezek képviselői alapból valósultak meg, lakossági igények mentén a képviselő kezdeményezésére.

Pakusza mindennek alátámasztására bejelentette, nyilvánosságra hozza képviselői fejlesztési keretének idei felhasználását: „aki összehasonlítja a levélben leírtakkal pontosan látni fogja, hogy a polgármester úr által felsorolt fejlesztésekhez neki mindössze annyi köze van, hogy aláírta azok engedélyezését. Polgármester úr sajnos úgy viselkedik mint az a lyukói mélyigénytelen, aki mások munkájának gyümölcsét próbálja learatni” – fogalmazott a Jobbik képviselője.

Végezetül arra kérte Kriza Ákost, viselkedjen tisztségéhez méltóan, tisztelje a választók döntését, hogy ellenzéki képviselőre szavaztak, és a jövőben próbálják segíteni egymás munkáját, amelyben, ahogyan eddig, úgy a továbbiakban is partner lesz a jobbikos politikus