A Jobbik a miskolci fideszes önkormányzat médiáját kifogásolja, szerintük az egyoldalú sikerpropagandát folytat hiteles tájékoztatás helyett. Bayer Zsolt nettó 300 ezer forintos szerződése sem tetszik a pártnak.
 A Jobbik szerint a miskolci városvezetés a helyi médiában egyoldalú sikerpropagandát folytat, miközben a megyeszékhely valós helyzetéről nem ad tájékoztatást. Badány Lajos, a Jobbik önkormányzati képviselője sajtótájékoztatóján kiemelte: a Jobbik a múlt héten öt sajtótájékoztatót tartott, de ezekről az újságban egyetlen betűt sem közöltek le.

A Jobbik szerint a miskolci önkormányzati lap és televízió kiadója, a Mikom „budapesti és debreceni bértollnokok alkalmazásával, milliós nagyságrendű kifizetéseket folyósít holdudvarának, a köz vagyonából” — számol be a Jobbik-közeli Alfahír portál. A párt többek közt Bayer Zsolt szerződését kifogásolja, mely szerint a jobboldali médiaszereplő havi nettó 300 ezer forintért szerepel a miskolci televízióban. A párt szerint ez a négyórás adásidővel számolva 75 ezer forintos órabért jelent Bayer Zsolt számára. mandiner.hu